”Vi är ett av de stora hoten” – Swebbtv hotar globalisternas sagonarrativ

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Hur kommer det sig att oligarkerna och deras globalistiska hejdukar försöker sänka verksamheter som Swebbtv? För att deras makt bygger på kontroll över opinionsbildningen. Fria medier, alternativmedia, hotar det ”narrativ” som globalisterna sprider om vaccinen, klimatet, Ukrainakriget och annat. Kriget i Ukraina är ett ypperligt exempel på hur det egentligen är globalisternas medier som sprider en falsk saga om världen och inte söker sanning. Makteliten förespråkar censur för att skydda sina lögner, inte för att skydda yttrandefriheten, vilket man påstår.
– Att ge den här bilden av att Ukraina håller på att vinna kriget, där kan man verkligen tala om desinformation, säger Swebbtvs Mikael Willgert.

Under globalisternas årsmöte World Economic Forum i Davos i veckan har ”desinformation” och ”missinformation” pekats ut som de två stora globala hoten de närmaste åren.

Globalisterna är livrädda för alternativ information.

De är livrädda för att ”tappa kontrollen över opionsbildningen”, påpekar Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

– Det är det man är mest rädd för, säger han.

Det handlar till exempel om kritisk information om de så kallade mRNA-vaccinen, vilket var det som fick Swebbtv deplattformerat från Youtube.

– Det är likadant på Facebook. Där blir du utslängd eller nedgraderad, fortsätter Lars Bern. Det enda stora sociala nätverk som inte ägnar sig åt detta är X, sedan Elon Musk tog över. Vi får se hur länge han orkar hålla den här friare opinionsbildningen.

– Men det är den fria opionsbildningen man är rädd för. Det är företag som Swebbtv man är rädd för. Vi är ett av de stora hoten. Hela oligarkin och deras makt bygger på att de har kontroll över opinionsbildningen. Det är ju så de tagit kontroll över demokratin, som inte längre fungerar.

– Vi ska komma ihåg att World Economic Forum är globalisternas, oligarkins egen organisation, egen världsorganisation.

I realiteten är det makteliten och deras medier som ideligen sprider ”desinformation” och ”missinformation”. Ukrainakriget är ett tydligt exempel på det.

– Att ge den här bilden av att Ukraina håller på att vinna kriget, där kan man verkligen tala om desinformation, påpekar Swebbtvs Mikael Willgert.

– Ja, svarar Lars Bern. Nu skriver till och med New York Times att Ukraina redan förlorat kriget.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program