Väst styrs av ”absoluta idioter” – borde ”placeras på mentalsjukhus”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Makteliten i väst är så galen och livsfarlig för världen att den borde ”institutionaliseras”, enligt ett viralt klipp som uppges vara Rick Wiles från kristna TruNews. Makthavarna hör hemma i ”dårhus”, där de kan få leka att de styr och ställer, påpekas det i filmen. På TikTok har filmen över 50.000 gilla-markeringar och drygt 7.000 delningar.

Västvärlden har tagits över av de största idioterna någonsin, uppges den omstridda kristna journalisten och programledaren Rick Wiles från TruNews säga i ett viralt klipp. Wiles har anklagats för ”islamofobi” och ”konspirationsteorier”, jämfört covidvaccinen med ett ”globalt folkmord”, kallat Barack Obama för ”chefsjihadisten” och covidvaccinmånglare för ”de nya nazisterna” med en amerikansk variant att Josef Mengele i fronten.

– Barack Obama har förgiftat det amerikanska samhället, sade Wiles för några år sedan. Vi hade inte sådant här rashat före Obama. Jag har aldrig sett den här typen av rashat i hela mitt liv. Aldrig. Han förgiftade vårt samhälle och gjorde det medvetet för att starta ett inbördeskrig. Han är inget annat än en betald ligist.

Redan förra året anklagade han Nato/USA för att ha bombat Nord Stream. ”De är de enda som tjänar på detta”, konstaterade TruNews.

– Väst styrs av idioter. Absoluta idioter. Jag har aldrig sett så här många politiska idioter och sinnessjuka människor vid makten under hela mitt liv. Det är häpnadsväckande att se. De legaliserar tidelag och startar tredje världskriget. De är farliga för samhället. De borde bli institutionaliserade. De borde placeras på mentalsjukhus.

– Låt dem ha sina parlament i dessa dårhus, fortsätter klippet. Ge dem leksaker, så kan de låtsas att de styr Twitter och annat. Få dem tro att de styr saker och ting. Där kan de få deplattformera vem som helst. Sitt där i dårhusen och var hur galna ni vill.

På TikTok hyllas tiraden i den virala videon, som har över 50.000 gilla-markeringar.

”Bra sagt. Håller med till 100 procent”, skriver en användare i kommentarerna på TikTok, där i princip alla håller med vad som sägs i klippet.

”Han har fullständigt rätt. När tar det slut?”, skriver en annan.

Den politiska debatten i USA har blivit väldigt polariserad.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program