Ungern vill att Sveriges globalisthat mot landet upphör

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ungerns utrikes- och handelsminister Péter Szijjártó. © Foto: Estonian Foreign Ministry (CC BY 2.0)

Den ungerska regeringen vill nu att svenska regeringstjänstemän slutar sprida lögner och ”fake news” om Ungern. Detta innan landet godkänner Sveriges Nato-ansökan.

Ungern och Turkiet har ännu inte godkänt Sveriges medlemsansökan till Nato.

Inget av länderna är nämligen helt nöjt med Sverige.

Och nu har även Ungern skjutit på omröstningen i parlamentet.

Bakgrunden är alla de ”lögner” och ”fake news” som svenska regeringstjänstemän spridit om Ungern de senaste åren.

Ungern är ett land som stått emot globalisternas agenda. Därför har landet svartmålats och attackerats. Det påstås bland annat Ungern inte har pressfrihet, och inte är en demokrati. I realiteten är det snarare tvärtom, enligt den ungerska regeringen.

Ungern har mer pressfrihet än väst i övrigt. Det sade Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto i en intervju med RIA Novosti nyligen. I Ungern är media uppdelad i två delar, enligt utrikesministern. Mellan liberala och konservativa medier. Det finns alltså två olika konkurrerande röster. I Västeuropa gapar media i stort sett ut samma röst, samma globalistiska agenda.

– Den enda anledningen till denna kritik är att till skillnad från alla andra delar av Europa är media verkligen färgstarka i Ungern. Om man ser sig omkring i Europa är 98 procent av media liberala, säger han till RIA Novosti.

Kritiken mot Ungern handlar alltså egentligen bara om att krossa en motståndare till globalismen. Inte om att värna landets folk, framtid eller demokrati.

Och nu ska den ungerska regeringen skicka en delegation till Sverige för att diskutera de svenska politikernas lögner, rapporterar SVT. Samtidigt ska man be talmannen i Sveriges riksdag att sätta ihop en egen delegation, som ska möta ungrarna i diskussion.

– De senaste åren har det ganska regelbundet spridits lögner och fake news om Ungern av regeringstjänstemän i Sverige. Detta har uppfattats som en förolämpning av parlamentsledamöter, säger Peter Szijjarto till SVT Agenda och påpekar att dessa ”berättigade farhågor” ska hanteras genom den utsända delegationen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program