Ungern: Vi har mer pressfrihet än övriga EU

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto. © Foto: Estonian Foreign Ministry (CC BY 2.0)

Ungern har mer pressfrihet än väst i övrigt. Det anser Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto. I övriga EU är medierna likriktade och följer alla samma ”liberala” agenda. Och det är det makteliten i EU är ute efter. Diktaturliknande likriktning av medier.

I väst får Ungern ofta kritik för bristande pressfrihet. Men egentligen är mediefriheten större i Ungern än i andra delar av Europa.

Det hävdar Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto i en intervju med RIA Novosti.

I andra europeiska länder är nämligen media nästan 100 procent ”liberal”.

– Den enda anledningen till denna kritik är att till skillnad från alla andra delar av Europa är media verkligen färgstarka i Ungern. Om man ser sig omkring i Europa är 98 procent av media liberala, säger han till RIA Novosti.

EU är alltså inte alls ute efter fri journalistik. Det är rent hyckleri. Man är ute efter att begränsa och kontrollera medierna.

I Ungern är media uppdelad i två delar, enligt utrikesministern. Mellan liberala och konservativa medier. Det finns alltså två olika konkurrerande röster. I Västeuropa gapar media i stort sett ut samma röst, samma globalistiska agenda.

Ungerns medier måste alltså likriktas till en och samma agenda, för att vara ”fria”, enligt EU.

Men inte bara det. Nu har ju EU även infört sanktioner mot medier som inte följer globalisternas narrativ. EU:s senaste så kallade sanktionspaket svartlistar ännu fler ryska medieorganisationer.

– De som fördömer oss gällande mediefrihet, är alltså de som sätter upp journalister på sanktionslista. För mig är det något förvirrande, säger Szijjarto.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program