Två personer gripna för det uppmärksammade frisörsalongsmordet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Polisen meddelar att två personer, som tidigare varit anhållna i sin frånvaro för det uppmärksammade frisörsalongsmordet, har gripits. Mordet som skedde i juli förra året fångades på en övervakningsfilm som Expressen tog del av.

Polisen är hittills förtegen om detaljerna kring de två som varit anhållna i sin frånvaro men som nu gripits,  mer än att de två männen ska ha tilldelats offentliga försvarare.

Swebbtv Nyheter har kontaktat Polismyndigheten för klargörande kring hur personerna greps och vad motivet till mordet har varit. Polisen har fram till detta skrivits inte svarat.

Från bilderna på övervakningsfilmerna ses två personer kliva in på frisörsalongen och skjuter offret som sitter i frisörstolen. Mannen avled på plats efter att ha skjutits med flera skott, ingen annan ska ha skadats när skjutningen ägde rum.

De skriver på myndighetens hemsida att skjutningar i de gängkriminella miljöerna är något de arbetar med på bred front. De pekar också på att skjutningarna är något som de samverkar med andra samhällsaktörer för att få bukt med.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program