Tungt avhopp från Medborgerlig Samling

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Mons Krabbe som varit en profilerad företrädare för Medborgerlig Samling och dess utrikespolitiska talesperson meddelar idag att han lämnar partiet. Han stod med på riksdagslistan till årets val, men menar att partiet blivit alltmer liberalt och därmed inte gör skillnad.

– Jag är fundersam inför vissa av de djupa dragen i partiets utveckling, där man blivit allt mindre konservativa och allt mer liberala, skriver Mons Krabbe på sin Facebook.

– Ofta tappat fokus från kärnfrågorna, för att istället ägna sig åt splittrande och perifera liberala hjärtefrågor såsom drog- och prostitutionsliberalism. Blivit allt mer ängsliga i syfte att accepteras av dem som egentligen bara avskyr dem. Blivit allt mer naiva inför globalistiska krafter, på bekostnad av vad som är rätt och viktigt för Sverige och de svenska medborgarna, fortsätter han.

Medborgerlig Samling framställs som ett borgerligt oppositionsparti som uppstått på grund av att de borgerliga partierna sin politiska kompass. Partiet har ingen utpekad kärnfråga, men har bland annat ”Mer sans. Mindre sensation.” som slogan.

Medborgerlig Samling beskriver på sin hemsida att de vill minska invandringen och vill se en kvotflyktingbaserad invandring samt en moderniserad asylrätt. De vill också ha en skola där kunskap går före jämlikhet och vill till exempel införa nivågruppering utifrån elevernas kunskapsnivå. Partiet framhåller också behovet av att minska antalet riksdagsledamöter och sluta betala bidrag till de politiska partierna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program