Tucker: Uppenbart att vaccinmånglarna var LÖGNARE

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den amerikanska journalisten Tucker Carlson drog snabbt slutsatsen att han och hans familj aldrig skulle ta det så kallade vaccinet mot covid. Varför? För att han omedelbart förstod att de som försökte få människor att ta det var lögnare. Det var uppenbart att de ljög om sprutans påstådda förträfflighet, säger han i en intervju med Shawn Ryan Show.

Hur kommer det sig att vissa hela tiden vägrade ta de så kallade covidvaccinen?

Var de alla vaccinexperter?

Inte nödvändigtvis. Men det behövdes inte. Det räckte med att förstå mänskligt beteende. Det var nämligen uppenbart att de som försökte sälja in vaccinet var lögnare, enligt Tucker Carlson, som därmed insåg att han aldrig skulle ta sprutan.

– Jag visste inget om mRNA-teknik, såklart, säger Tucker. Jag är fortfarande ingen expert på det. Men jag vet mycket om mänskligt svek, för det har varit mitt jobb hela tiden.

– Beteendet hos de personer som sålde det var så genomskinligt oärligt. Jag visste inte att vaccinet inte skulle fungera, vilket det såklart inte gjorde. Jag visste inte att det skulle orsaka skada, vilket det gjorde. Men jag visste att de som sålde det var lögnare. Jag visste det omedelbart! Jag känner några av dem, men jag kunde se bara på deras beteende att de ljög.

– Jag var liksom: Jag vet inte vad detta är, men ingen i min familj kommer ta det, vi gör inte det här! Och jag gör aldrig det, punkt. Punkt! Jag insåg det första dagen. Jag har fortfarande inte klurat ut vad det är. Men jag kände det så starkt och jag bara följde det. Jag tror det fungerar så.

Se hela intervjun HÄR.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program