Tucker skrattar åt medias ”panik” och ”rädsla” efter Kapitolium-avslöjandet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

”Stormningen av Kapitolium” den januari 2021 gick inte till så som mainstream-media och demokratiska politiker påstått. Det enligt ett avslöjande från Fox News Tucker Carlson, som fått tag på alla filmer från dagen. Avslöjandet har skapat ”panik” och ”rädsla” inom media och etablissemang, eftersom deras ”lögner” är demaskerade, enligt Carlson.
– Filmerna är ett hot mot lögnerna, säger Tucker Carlson.

Det stormar inom amerikansk politik och media – igen. Detta efter att Fox News Tucker Carlson fått tag på alla filmer från den så kallade stormningen av Kapitolium 2021.

Det handlar om enorma mängder videomaterial, tusentals timmar från övervakningskameror.

När hans redaktion gick igenom materialet märkte man att den bild som målats upp i media, om en statskuppliknande situation, inte stämmer.

Den är kraftigt och medvetet vinklad, enligt Tucker. Utredningskommittén ljög om vad de själva sett på filmerna, hävdar han.

Även om där fanns vissa våldsverkare, var de flesta fredliga. Sett till hela filmmaterialet, framstår ”stormningen” nästan som en sightseeing av nyfikna turister.

Man kan bland annat se hur Jake Chansley, den notoriska ”The QAnon Shaman”, går omkring lugnt inne i byggnaden och vägleds av poliser.

Tucker menar också att kongresspolisen mördade Ashli Babbitt, den kvinna som sköts till döds i Kapitolium. Och det finns en film som uppges visa när hon skjuts ihjäl (se nedan).

– Av materialet vi har verkar det tydligt att Babbitt mördades. Hon var obeväpnad, kortare och mindre än normalt och utgjorde inget hot för någon, säger Tucker Carlson.

Media och vissa politiker har blivit skogstokiga efter Tuckers avslöjande.

– Rupert Murdoch (som äger Fox, vår anm) har en särskild skyldighet att stoppa Tucker Carlson från att fortsätta i kväll, nu när han kan se hur han har perverterat sanningen, och från att låta honom fortsätta igen och igen och igen. Inte för att deras åsikter förtjänar det utan för att vår demokrati hänger på det, säger den demokratiska senatorn Chuck Schumer.

– Det var ett misstag enligt min mening av Fox News att framställa 6 januari som Tucker Carlson gjorde, säger den republikanske senatorn Mitch McConnell.

Tucker Carlson skrattar dock åt den djupa statens kritik, och kallar den för ”panik” och ”rädsla”.

– Ledarna för det demokratiska partiet och deras allierade i media hade ett fullständigt monopol på vad man fick veta om vad som verkligen hände i huvudstaden den 6 januari. De försvarade häftigt detta monopol, som monopolister brukar göra. Så i samma ögonblick som vi bröt det monopolet, genom att få tillgång till filmerna, blev andra medier helt galna.

– Vi är både Sovjet och nazister, svarar Tucker Carlson på etablissemangets reaktioner och skrattar livfullt. Det ni hör är naturligtvis panik, det är rädsla, en sårad hund som skäller.

– Men det är fortfarande ganska roligt, påpekar han.

Se delar från avslöjandet och övriga klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program