Tucker: Media är härskarklassens tjänare – de försöker INTE informera dig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Västvärlden har spårat ur helt. Media har förvandlats till ett verktyg för makteliten som styr. Det hävdar Tucker Carlson i en intervju med Full Send Podcast. Tucker säger också att USA förlorat sin position som världens mäktigaste land på grund av fiaskot i Ukraina, att NSA bröt sig in i hans telefon samt att över hundra militärer har dödats av UFO:n.

Det är i en uppmärksammad intervju med Full Send Podcast som Fox-journalisten Tucker Carlson säger flera anmärkningsvärda saker.

Bland annat sågar han mainstream-media vid fotknölarna.

Medias uppgift är i praktiken att kontrollera, inte informera, folket, enligt Tucker. Och han säger att skäms att han inte förstått detta tidigare.

– De finns inte för att informera dig. Inte ens när det gäller viktiga saker, som ekonomin, krig eller covid. Saker som verkligen betyder något. Nej. Deras arbete är inte att informera dig. De arbetar för den lilla grupp människor som faktiskt styr världen. De är deras tjänare.

Enligt Tucker Carlson är USA inte längre det mäktigaste landet i världen. Detta på grund av den ”korkade” politik man själva fört i Ukraina.

– I över hundra år har USA:s utrikespolitik gått ut på att förhindra de andra stormakterna att ena sig emot oss. Vi har Ryssland, med världens största landmassa och som har världens största reserver av energi, naturgas och världens största kärnvapenarsenal. Sedan har vi Kina, som har världens största befolkning och ekonomi. Dessa länder är starka var för sig. Men om de slår sina påsar ihop? Då är vi inte längre mäktigast. Och det är vad som skett på grund av det korkade kriget i östra Europa, som vi egentligen inte behövde bry oss särskilt mycket om.

Han säger också andra uppseendeväckande saker. Som att NSA bröt sig in i hans telefon och stoppade en intervju med Rysslands president Vladimir Putin.

Eller det han säger han fått veta om UFO:n:

– Vi fick ett samtal från en man som är en medicinsk professor vid Stanford. Han sade han blivit kontaktat av den amerikanska regeringen för elva år sedan för att han är expert på skall- och hjärnskador. De hade flera rättsfall gällande militärer, över hundra stycken som blivit dödade av UFO:n. Försvarsmakten hade vägrat ge familjerna dödsfalls- eller vårdersättning. Min reaktion var liksom: finns det över hundra militärer som dödats av UFO:n? Eh, va? Ja, svarade han. Och det finns rättsfall på det. Varför står inte detta på tidningarnas förstasidor? Jag vet inte. I flera fall har de här sakerna landat på militärbaser, bland annat i västra Tyskland, varpå militärer gått fram till dem och fått traumatiska hjärnskador, eller dödats. Han undersökte deras hjärnor.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program