Tucker intervjuar man som påstår han haft sex med Barack Obama

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson säger nu att han intervjuat en man som påstår att han hade sex med USA:s tidigare president Barack Obama 1999. Inlägget har setts av över 30 miljoner på X.

Det är den tidigare Fox News-journalisten Tucker Carlson som nu intervjuat Larry Sinclair, en man som hävdar att han haft sex USA:s tidigare president Barack Obama. Detta påstår han ska ha skett i slutet av 1990-talet.

Frågan om ex-presidentens sexuella läggning har aktualiserats igen efter att ett brev som Obama skrev till en ex-flickvän för över 40 år sedan offentliggjorts i media. I brevet ska Obama bland annat ha skrivit om sitt ”androgyna” jag och att ”jag älskar med män dagligen, men i fantasin”, rapporterade New York Post i augusti. Även The Independent skriver om det under rubriken ”Obamas kärleksbrev från 1982 dyker upp igen: ’Jag älskar med män dagligen, men i fantasin'”.

Och nu har alltså Tucker Carlson valt att provocera makteliten ännu mer, genom att intervjua Larry Sinclair, som även tidigare påstått att Obama är gay. Detta påstod han redan 2008, skriver Daily Mail, som i sin tur anklagar Sinclair för att vara en ”dömd bedragare”. Enligt den brittiska tidningen har Sinclair inte kunnat styrka sin berättelse med konkreta bevis.

I intervjun med Tucker hävdar Sinclair att Barack Obama köpte och rökte kokain ihop med honom, och att de sedan hade sex med varandra.

– Jag började gnugga min hand längs hans lår för att se vart det skulle ta vägen, och det gick åt det håll som jag hade tänkt att det skulle gå, säger Larry Sinclair i intervjun med Tucker.

Daily Mail uppger att man sökt Obamas kontor för en kommentar men hittills utan svar.

Tucker Carlson har publicerat ett kort klipp från intervjun. Inlägget på X har haft över 33 miljoner visningar. Hela intervjun ska publiceras på onsdagskvällen, enligt Tucker.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program