Tucker: Folk kommer ”radikaliseras” – när de fattar vad som pågår

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Tucker Carlson kräver nu svar av amerikanska makthavare på frågan hur Moskva kan vara så mycket finare och trevligare än ”någonting i vårt land?”. Det säger han efter att ha besökt tunnelbanan Kiyevskaya i den ryska huvudstaden. Han har även besökt en rysk matbutik, något som gjorde honom arg – eftersom det var så billigt jämfört med USA.

Journalisten Tucker Carlsons besökte t-banestationen Kiyevskaya i Moskva när han var i Ryssland för att intervjua landets president Vladimir Putin.

Stationen byggdes för 70 år sedan.

– Ett sätt att förstå samhällen är genom dess infrastruktur, platser där människor samlas och reser. Mycket folk på en plats, vilket säger mycket om folket, säger Tucker i ett klipp.

Besöket på stationen ”chockerade” honom, eftersom där inte finns någon graffitti, smuts, äcklig lukt, uteliggare, knarkare, våldtäktsmän eller dårar som knuffar ner människor på rälsen.

Stationen var i stället helt ren och ordningsam, påpekar han.

– Hur förklarar man det?, fortsätter Tucker. Hur kan Ryssland, som påstods vara en bensinmack med kärnvapen, ha en tunnelbanestation som är finare än någonting i vårt land?

– Vi tänker inte ens spekulera. Vi kommer vänta på att någon ansvarig ger oss ett svar.

Tucker Carlson har även publicerat ett annat klipp där han besöker en rysk mataffär, och jämför matpriser med priserna i USA. Produkterna kostade mycket mindre i Ryssland.

– Om du tar folks välstånd och sänker det med skit, brottslighet och inflation, och de inte kan köpa produkterna som de vill ha, förstör du folks liv, och det är vad våra ledare har gjort mot oss. Att komma till en rysk matbutik – ”ondskans hjärta” – och se vad saker kostar, det kommer radikalisera dig mot våra ledare. Det är så jag känner – radikaliserad, säger han.

Tucker har fått tusentals kommentar på sitt tunnelbaneklipp.

”Kommer ni ihåg när Ryssland gömde allt amerikanskt för det ryska folket för att man inte ville att de skulle bli missnöjda med sitt eget land? Det verkar som att skon nu sitter på andra foten”, skriver en användare på X.

Mer material finns på: https://tuckercarlson.com/

Se klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program