Tucker: ”Eliten” HATAR sanning – och DYRKAR oärlighet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

De senaste åren har världen visat sig vara något som många inte förstod innan. Och det som visat sig är något mycket mörkt, enligt journalisten Tucker Carlson.

Det pågår något mycket mörkt i världen idag.

Det officiella narrativet, i fråga efter fråga, stämmer inte. Lögnen härskar.

Och sanningen får inte komma fram, eftersom vi styrs av en maktelit som ”hatar sanningen”.

Detta diskuterar journalisten Tucker Carlson i i Roseanne Barrs podcast.

– Det handlar inte om vänstern mot högern. Folk säger ofta att det handlar om pengar. Ja, pengar spelar en stor roll. Men det är djupare än så. Det är lögn för lögnens skulle. Det är en dyrkan av oärlighet. Det är ett hat mot sanningen. Varför hatar man sanningen?, säger Tucker Carlson.

– Det som pågår är mycket djupt. Jag har tillbringat hela mitt liv runt politiker. Jag har sett beslut fattas, jag har intervjuat makthavare. Men det som händer nu är annorlunda. Så annorlunda att det inte ens är i samma kateogori. Det skadar människor bara för sakens skull att skada dem. Man ljuger för lögnens skull. De hatar sanningen.

Och det spelar nästan ingen roll vad det handlar om, enligt Tucker. Man får inte tala sanning längre. Historia, till exempel. Man får inte säga sanning om historia.

– De hatar sanningen för att den är sann. Det finns inget möjligt profitmotiv som driver detta.

Tucker får frågan om han tror det handlar om något ”sataniskt”.

– Något som inte är sataniskt är den sicilianska maffian, svarar Tucker Carlson och påpekar att de bedriver sin kriminella verksamhet för profitens skull. Det är en kommersiell transaktion, det skadar människor, det är dåligt, det är olagligt. Men det är förklarligt. Jag kan förstå det.

– Men det vi ser nu är inte förklarligt. Varför skulle en miljardär… Om du har en miljard dollar, kan du inte spendera allt. Så detta är mycket djupare. Varför hatar du saker som är sanna som inte påverkar dig?

Makteliten tål inte att höra något som objektivt sant, påpekar Tucker.

– Vad är detta?!, undrar han.

Hat mot sanning är mörkrets kännetecken, säger Tucker Carlson.

Enligt journalisten har världen drabbats av en ”anda av destruktivitet”. Och det handlar inte bara om pengar, poängterar han om igen. Det är något annat. Något djupare.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program