Tucker Carlson ifrågasätter 11 september-narrativet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Tucker Carlson, som nyligen fick gå från Fox News, har nyligen börjat ställa frågor om det officiella narrativet kring 11 september-attackerna 2001. Han undrar vad som hände med byggnad sju, som rasade utan att något flygplan hade träffat det.

Varför fick egentligen Tucker Carlson sparken från Fox News?

Kanske började han ställa lite för många frågor. Som för cirka en månad sedan, då han under en intervju med Redacted började prata kritiskt om 11 september-attackerna.

I det ödesmättade terrordådet rasade nämligen inte bara två byggnader, utan tre. Byggnad sju rasade som i en kontrollerad rivning – utan att något plan hade flugit in i den.

– Om man säger, typ: ”Vad hände egentligen med byggnad sju.” Det är konstigt, eller hur? Liksom, vad är det? Om man skulle säga något sånt på tv, skulle de flippa ur. De skulle flippa ur. Man skulle förlora sitt jobb på grund av det, säger han.

– Varför? Det är en attack mot mitt land. Får jag ställa frågan? Jag förstår inte riktigt. Kollapsar verkligen byggnader på det sättet? Nej. Det kanske de gör. Jag vet inte. Men varför kan jag inte ställa frågor om det? Något man inte får ställa frågor om, är något man borde ställa frågor om.

Enligt Tucker Carlson finns det en rad ämnen i väst vars narrativ man inte får ställa riktiga frågor om, så som 11 september, Kennedymordet med flera.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program