Tucker: Alla läkare borde be om ursäkt för ”vaccinet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den amerikanska journalisten Tucker Carlson kommer aldrig uppsöka en läkare ”som fortfarande ljuger om covid”, säger han i en intervju med Jimmy Dore. Varför? För det ”är en omoralisk och farlig person”, hävdar han.

Alla läkare som främjade det så kallade covidcaccinet borde be om ursäkt. Det tycker journalisten Tucker Carlson.

– I princip allt de sa om vaccinet var fel, och det har skadat många människor, påpekar han.

Det finns visserligen ärliga läkare.

– Men det finns tiotusentals läkare i USA. Varför ställer de sig inte upp och säger ”Herregud, jag är så ledsen och kan inte förstå att jag rekommenderade detta”.

Tucker drar sedan paralleller till det olagliga Irakkriget, som han själv först stöttade.

– Jag stöttade Irakkriget 2003 och i slutet av 2003 insåg jag att jag hade fel. Och jag mådde dåligt över det i 20 år. Det var faktiskt 20 år sedan denna vecka som jag åkte till Irak, och jag har mått dåligt över det ända sedan dess. Varje gång jag kan ber jag om ursäkt. Inte för att tillfredsställa andra, utan för att bibehålla min värdighet och självrespekt.

– Om du skadar någon oavsiktligt måste du säga ”Jag är ledsen”, fortsätter Tucker Carlson. Och jag kan inte begripa att 99 procent av läkare inte gör det. Förresten kommer jag inte besöka dem. Jag skulle aldrig gå till en läkare som fortfarande ljuger om covid, för det är en farlig person.

– Det är en omoralisk och farlig person.

Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program