Trump: Vi måste rädda vårt land från ”sjuka” kommunister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Donald Trump har inget emot att bli USA:s motsvarighet till Nelson Mandela. Amerika måste nämligen räddas, säger han. Inte främst från utländska hot, för de är inte så svåra att hantera, utan från de ”sjuka människor” som tagit makten i landet.

Det var under ett tal i New Hampshire tidigare i veckan som Donald Trump bland annat talade om åtalen mot honom – och jämförde sig själv med Nelson Mandela.

– De ger sig bara på personer som ifrågasätter valresultatet, inte de som fuskade. De går fria. Om du ifrågasätter resultatet av ett val jagar de efter dig och skrämmer dig. Men vi blir inte rädda.

Enligt Trum är de inhemska hoten i USA mycket värre de som finns i andra länder. De senare är nämligen inte så svåra att hantera.

– Jag har inget att vara Nelson Mandela, för jag gör det av en anledning, fortsatte Trump. Vi måste rädda vårt land från dessa fascister, dessa dårar som vi har att göra med. Det är fruktansvärda människor som förstör vårt land. Jag pratar om hot inifrån, och hot utifrån. Och de inhemska hoten är mycket farligare än de från Kina och Ryssland.

– Men dessa sjuka människor som finns inne i vårt land, dessa fascister, marxister och kommunister…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program