Trump: Vi är på väg mot tredje världskriget

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Även USA:s förra president Donald Trump varnar nu för att världen är på väg mot ett nytt världskrig. Den sittande presidenten Joe Biden ”marscherar” dit, säger Trump.

Det var under det liberterianska partiets nationella konvent som Donald Trump bland annat berättade vad han kommer göra om han blir president igen.

– Vi kommer att säga frihet, välstånd och kapitalism i Amerika, förklarade han och fortsatte:

– Och innan jag ens anländer till Vita huset strax efter vi vunnit kommer jag få slut på det fruktansvärda kriget mellan Ryssland och Ukraina – så vi slutar spendera hundratals miljarder dollar för att utkämpa andras krig, så vi omedelbart börjar rädda tusentals och åter tusentals liv.

Enligt Trump är han fast besluten att ”återställa fred och stabilitet och stoppa Joe Bidens marsch mot tredje världskriget”.

– Ni förstår att ni leds rakt in i tredje världskriget? Ni förstår det?, säger han. Vi kommer ha ett tredje världskrig, och det kommer bli ett krig som inget annat på grund av vapnen. På grund av de massiva vapnen kommer det bli ett krig som inget annat. Vi kommer stoppa det. Jag är den ende som kan stoppa det.

– Jag kommer skydda Amerikas suveränitet från världsregeringens krypande händer. Just nu är Joe Bidens underhuggare och förhandlar i hemlighet i Genève för att överlämna mer av vår frihet till World Health Organization.

Läs också:
Varnar för nytt världskrig – värre än andra världskriget
”Vi är på väg mot krig”, varnar brittisk politiker
Orbán: Bryssel och Washington förbereder för krig
Dårar med ”låg IQ” bakom proxykriget: Kommer orsaka riktig fattigdom – i väst

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program