Trump varnar för ny covidtyranni: Vägra lyda ”vänsterdårarna”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Tyrannerna” inom den amerikanska vänstern försöker nu blåsa nytt liv i covidskräcken för att kunna stjäla ännu ett politiskt val. Det hävdar den tidigare presidenten Donald Trump i ett klipp på Truth Social.

Den senaste tiden har media börjat varna för nya virusvarianter av covid-19 igen. Enligt Donald Trump är det ett nytt försök från vänstern att dra igång covidskräcken.

Detta för att kunna rigga ännu ett val.

– Vänsterns dårar försöker mycket hårt få tillbaka covidnedstängningar och tvång via all denna plötsliga rädsla om ”nya varianter”. Jisses, säger Donald Trump i klippet. Vet ni vad mer som väntar? Ett val. De vill starta om covidhysterin så de kan rättfärdiga fler lockdowns, mer censur, fler olagliga inlämningsboxar, fler poströstsedlar samt biljoner dollar i utdelningar till sina politiska allierade som är på väg in i valet 2024. Låter det bekant? Det här är dåliga människor.

– Det är sjuka människor vi har att göra med!

Men enligt Trump kommer det inte fungera denna gång.

– Till varje covidtyrann som vill frånta oss vår frihet, lyssna på detta: Vi kommer inte gå med på det! Så tänk inte ens tanken. Vi kommer inte stänga ner skolor. Vi accepterar inte era lockdowns. Vi kommer inte följa ert munskyddstvång, och vi kommer inte tolerera era vaccinmandat.

– De riggade valet 2020, och nu försöker de göra samma sak igen genom att rigga det viktigaste valet i vårt lands historia, valet 2024, även om det innebär att få tillbaka covid. Men de kommer att misslyckas, för vi kommer inte låta det ske. När jag är tillbaka i Vita huset kommer jag använda alla tillgängliga befogenheter för att kapa federal finansiering till samtliga skolor, universitet, flygbolag eller kollektivtrafiksystem som inför munskydds- eller vaccintvång.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program