Trump: USA ”går åt helvete” – vi behöver en stark ledare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump välkomnar Rysslands president Vladimir Putin när denne anländer vid G20-toppmötet i Japan den 28 juni 2019 i Osaka, Japan. © Foto: White House-Shealah Craighead/Public domain

USA kommer inte överleva som land om det fortsätter som det gör. Det hävdar ex-presidenten Donald Trump i en intervju med Fox News Sean Hannity.

USA är på väg att gå under om inget görs. Nu behövs en stark ledare för att kunna möta problemen både i och utanför landet, förklarar Donald Trump.

När Trump blev president 2016 varnade hans motståndare för att landet skulle förstöras.

Men så blev det i realiteten snarare när Demokraterna och Joe Biden vann fyra år senare.

– Jag älskar det här landet och vi var så nära, säger Donald Trump i Fox. Innan covid kom hade vi ett land som aldrig någonsin tidigare.

– Jag fick till ett fantastiskt handelsavtal med Kina. Jag tog bort NAFTA, det värsta handelsavtalet någonsin, och ersatte det med USMCA. Vi gjorde fantastiska saker.

Idag är världen en orolig plats och därför hade det behövts en stark ledare i USA. För det är vad som finns i andra länder, menar han.

Rysslands president Vladimir Pytin hanteras på helt fel sätt, enligt Trump.

– Vi hade behövt våra skarpaste hjärnor. Personer som Kinas ledare Xi Jinping, som Franrikes Emmanuel Macron, som Putin… Detta är hårda personer. De är smarta, de är tuffa. De vet inte hur man förlorar. Det är mycket smarta och starka personer.

– Bortom republikan eller demokrat vill jag se någon som är fantastisk, säger Donald Trump och påpekar att han hellre hade sett Joe Biden lyckas jättebra än vad som nu sker.

USA är på väg i helt fel riktning, enligt ex-presidenten.

– Glöm politik, glöm republikanerna och demokraterna, glöm den radikala vänstern och allt annat. Jag vill ha någon som är en stor ledare. Jag vill ha någon som kan stå tå till tå med Kinas president Xi. Du kan leta igenom hela Hollywood för att försöka hitta någon som kan spela president Xi. Det går inte. Det finns ingen sådan skådespelare.

Samtidigt bedömer han det ”otänkbart” att republikanerna förlorar mellanårsvalet i november, med tanke på vad som sker i landet.

– Vårt land går åt helvete. Vi är en nation på tillbakagång, säger Donald Trump till Sean Hannity. Det här landet är en enda röra. Som det går just nu kommer det inte att överleva.

Se delar av interbjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program