Trump tillbaka på X/Twitter – första inlägget sedan 2021

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Skärmdump X @realdonaldtrump

I samband med att Donald Trump överlämnat sig själv till fängelset i Fulton County har den tidigare presidenten för första gången på närmare två år publicerat ett inlägg på X, tidigare Twitter. Han har publicerat sin mugshot.

Det var under torsdagen som den anti-globalistiska amerikanska ex-presidenten Donald Trump överlämnade sig själv till fängelset i Fulton County i Georgia anklagad för att ha försökt påverka valresultatet i delstaten 2020.

Enligt CNN var han 20 minuter i fängelset och släpptes sedan mot borgen på 200.000 dollar.

Utanför fängelset fanans en stor folkmassa som ville visa sitt stöd för Trump.

Enligt hans anhängare är åtalen mot Donald Trump inget annat än ett försök från den globalistiska makteliten att försöka stoppa honom från att bli president igen.

I fängelset togs också ett så kallat ”mugshot” på ex-presidenten. Trump har själv publicerat bilden på sin hemsida, tillsammans med texten:

”I dag, vid det notoriskt våldsamma fängelset i Fulton County, Georgia, blev jag ARRESTERAD trots att jag INTE begått något BROTT. Det amerikanska folket vet vad som pågår… Vänstern vill skrämma DIG från att rösta på en politisk outsider som sätter det amerikanska folket FÖRST. Men idag gick jag in i lejonets håla med ett enkelt budskap för hela vår rörelses räkning: JAG KOMMER ALDRIG GE UPP VÅRT UPPDRAG ATT RÄDDA AMERIKA.”

Han har även, för första gången sedan januari 2021, publicerat ett inlägg på X/Twitter. Han har lagt upp sin mugshot, ihop med texten ”VALPÅVERKAN – GE ALDRIG UPP”. På fem timmar har inlägget haft 72 miljoner visningar.

”USA har blivit en bananrepublik där vänstern åtalar sina politiska motståndare för att stoppa dem i valet. De till & med åtalade Trumps jurister för att stoppa hans juridiska stöd. Vänstern i Sverige är såklart tysta. Skulle högern gjort så mot vänstern skulle det bli ramaskri”, skriver Samnytts Kent Ekeroth i en kommentar på X.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program