Trump: Jag kommer UTPLÅNA den djupa staten

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Official White House Photo by Shealah Craighead/public domain

Om Donald Trump blir president igen kommer han kasta ut globalisterna och sätta Amerika och dess folk framför allt annat. Det sade han i sitt tal under CPAC i helgen. Enligt Trump är den nuvarande administrationen i Vita huset korrupt och rentav ”kriminell”. De ”sjuka människorna” ska ut ur Vita huset. Så måste ske, för att rädda landet, säger han.

Det var under den konservativa konferensen CPAC som Donald Trump höll ett kraftfullt tal.

Han ska försöka återta Vita huset 2024, oavsett vad. Och om han lyckas kommer det bli förändringar. Stora förändringar, lovar han.

Trump ska avsluta det han påbörjade.

– Vi har inget annat val. Om vi inte gör detta kommer vi förlora vårt land för evigt. Människor är trötta på globalister. De vill se Amerika först. Det är inte så komplicerat. Detta är den sista striden. De vet det, jag vet det, alla vet det! Antingen så vinner de, eller så vinner vi. Om de vinner så har vi inget land längre. Och jag lovar er: Om ni ger mig Vita huset igen kommer deras tid vid makten att vara över. De vet det. Och Amerika kommer bli en fri nation igen.

För just nu är USA inget fritt land, hävdar han.

– Vi är inte en fri nation just nu, vi har inte fri press eller något annat som gör oss fria. 2016 klargjorde jag att jag är er röst. I dag tillägger jag att jag är er krigare, jag är er rättvisa, och för dem som har blivit förorättade och förrådda, är jag er vedergällning. Jag är er vedergällning.

Donald Trump har fått kritik för att han sist var för snäll och tillät neokonservativa krigshökar och andra av den djupa statens hejdukar i sin regering. Så ska det inte bli denna gång.

– Jag kommer utplåna den djupa staten totalt, sade Trump till dundrande applåder.

Enligt Trump är den nuvarande administrationen korrupt och rentav kriminell.

– Jag kommer att avskeda de icke-folkvalda byråkraterna och de mörkerkrafter som har beväpnat vårt rättssystem. Detta är sjuka människor. Jag kommer att återinstallera folket som de som ansvarar för detta land. Folket kommer åter vara ansvarigt för vårt land.

– Bidenadministrationen är den mest korrupta administrationen i vårt lands historia. Hunter Biden är en brottsling, men inget hände honom. Joe Biden är en brottsling, men inget verkar någonsin hända honom. Säga vad man vill, men Demokraterna håller ihop.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program