Trump: Biden är stalinist – ”Ingen skillnad”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Joe Biden är nu så desperat att han tar till ”stalinistiska” metoder för att kunna vinna det amerikanska presidentvalet 2024, sade Donald Trump i ett tal i lördags.

USA:s sittande president Joe Biden använder sig av ”stalinistiska” metoder för att försöka få bort sin främsta politiska motståndare inför valet nästa år.

Det hävdar nu landets ex-president Donald Trump.

Detta efter ett federalt åtal mot Trump där det bland annat påstås att den tidigare presidenten misskött hemligstämplade dokument. Åtalet är ”löjligt och grundlöst” och kommer i framtiden ses som ”ett av de mest fruktansvärda maktmissbruken i vårt lands historia”, enligt Trump själv.

– Vad gäller skämtet till åtal är det en förfärlig sak. Det är förfärligt för landet, sade han i Georgia i helgen. Det enda positiva med det är att det drivit upp mina opinionssiffror. Kan ni tro det. Vi vinner verkligen stort. Vi krossar både republikanerna och Joe Biden.

– Vi kommer få otroliga siffror.

Om Donald Trump inte hade varit ett så stort hot mot den globalistiska makteliten, hade det inte ens funnits något åtal mot honom, förklarade han vidare.

– Denna ondskefulla förföljelse är en travesti av rättvisa, fortsatte han till publikens jubel.

– Biden försöker fängsla sin ledande politiska motståndare, en motståndare som slår honom stort. Precis som de gör i det stalinistiska Ryssland eller det kommunistiska Kina. Ingen skillnad.

– Vi kommer stå upp mot det korrupta politiska etablissemanget. Vi kommer att vräka en totalt korrupt Joe Biden från Vita huset, sade Trump.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program