Toppmilitären: Bolsjeviker och globalister har tagit över USA – ”Vakna!”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Michael Flynn. © Foto: U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Jonathan Lovelady/Public domain

Republikanska politiker behöver vakna omgående. USA har nämligen tagits över av den ”bolsjevikiska vänstern” och ”globalister”, som använder USA för att bilda en världsregering. Det skriver den före detta amerikanska toppmilitären Michael Flynn på X.

1917 tog bolsjevikerna makten i Ryssland genom revolution, varpå följde inbördeskrig och avrättning av den ryska tsarfamiljen. Nu har samma krafter tagit makten i USA, menar den amerikanska toppmilitären och landets tidigare nationella säkerhetsrådgivare, den pensionerade generallöjtnanten Michael Flynn, i ett inlägg på X.

Enligt Flynn måste alla republikanska politiker ”lägga sina egon åt sidan och svälja sin stolthet” och ställa sig bakom Donald Trump.

Annars kanske presidentvalet 2024 blir det sista för att rädda USA.

Något väldigt mörkt har nämligen infiltrerat landet, hävdar han.

”Aldrig i USA:s historia har vi sett ett sådant inhemskt angrepp på strukturen i vår demokrati, med externt stöd från mörka krafter utanför”, skriver han i sitt inlägg.

”Globalisterna kommer för vår tro, våra familjer, vår skatt, våra liv”, fortsätter han.

Och slutmålet för globalisterna är en världsregering, enligt Michael Flynn.

”Demokraterna har beslagtagits av den marxistiska/bolsjevikiska vänstern och globalisterna leker med våra liv genom falsk hälsoskräck, digitala valutor som devalverar US-dollarn, galen invandringspolitik öppen för hela världen som leder till aldrig förut skådad globala fattigdomsnivåer, ett onödigt krig i Europa som kostar och slösar bort miljarder av amerikanska skattebetalares pengar och många andra ännu galnare idéer, allt för att skapa sin världsregering ledd av människor som inte bryr sig om dig och mig”, skriver han.

”Republikanska politiker behöver vakna!”, dundrar Flynn vidare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program