Tommy Robinsons insikt: Västs krig är ”lögner” för att dominera världen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Shayan Barjesteh van Waalwijk van Doorn (CC BY-SA 4.0)

Covid och Ukrainakriget har fått den förra EDL-ledaren Tommy Robinson att vidga sitt perspektiv. Han förstår hur världen fungerar, anser han. Han säger att västvärldens krig har varit en rad av lögner. Västs ledare har ”lurat oss alla”, säger han i en intervju. Bakom krigen står finanseliten, förklarar han i ett annat klipp i sociala medier, ”som tjänar pengar på detta och som inte bryr sig ett jävla dugg om de som dör!”

Britten Tommy Robinson är en av världens mest kända islamkritiker. Men de senaste tre åren har fått honom att se och förstå mer.

Det som pågår i västvärlden är mycket större än invandring, menar han.

– Jag är engelsman, jag älskar det här landet. Jag älskar det. Men jag hatar min regering, säger han. Det jag nu har insett är, när jag ser vad vår regering gör i Ukraina, när jag ser lögnerna som sprids till allmänheten. Jag ser på covid. Jag ser alla dessa lögner. Allt.

– Och så tänker jag på hur vi invaderade Irak. Okej. Så till irakier i detta land vid den tidpunkten, när bomberna börja falla och folk dödades… En miljon människor. Allt baserat på en lögn (om massförstörelsevapen och att Saddam Hussein var ett terrorhot mot väst, vår anm). En lögn som de visste var en lögn när det gjordes. De ville bli av med Saddam Hussein. De dödade en miljon människor. De brydde sig inte. Bara för att kunna placera en av sina marionetter vid makten.

Samma sak gjordes i Libyen 2011, enligt Robinson. Då ville västmakterna ha bort Libyens dåvarande ledare Gaddafi, som sodomerades till döds med en kniv efter Natos anfall.

– Gaddafi höll på att bli kungen av Afrika, fortsätter Tommy Robinson i intervjun.

– Afrika frodades. Gaddafi ville ha sin egen valuta. De var tvungna att ta ut honom. Regimskifte igen. Vad ledde det till? Det ledde till migrantkrisen (till Europa), eftersom Gaddafi brukade stoppa dem. Det öppnade portarna, vilket var planerat. Så vår brittiska utrikespolitik och vår regering har lurat oss alla och fått oss att slåss mot varandra, medan de öppnar gränserna och förstör familjer, samtidigt som de gör alla beroende av staten.

2008 visade en undersökning att en miljon människor dödades i Irak som ett resultatet av USA:s olagliga invasion av landet 2003.

I ett annat klipp som Robinson själv publicerat säger han att Ukrainakriget måste stoppas.

– Jag tänker inte ställa mig bakom ytterligare ett masskrig som dödar miljontals människor till förmån för de globalistiska eliterna eller kabalen i USA. Detta är samma kabal som invaderade Afghanistan och Irak.

Det är ”lögn på lögn på lögn”, fortsätter han och påpekar att vänstern av någon anledning helt verkar ha gett upp sitt motstånd mot krig.

– Verkligheten är att våra regeringar invaderade de här länderna för att destabilisera dem och hålla dem på botten, för att se till att de inte skulle få någon makt och att de leddes av våra marionetter, fortsätter han. Titta på Libyen. Gadaffi gjorde fantastiska saker för Afrikas folk. Han gjorde succé. Han var tvungen att tas ut. Bankirerna ville ha bort honom. Så jag är inte emot krig för att jag är islamofobisk. Jag är emot krig för att män, kvinnor och barn slaktas. För vems vinning? Inte för min. Inte för det brittiska folket. Inte för någon, förutom finanseliten, som tjänar pengar på detta och som inte bryr sig ett jävla dugg om de som dör!

Se klippen:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program