Tommy Robinson: Ett ”globalistiskt krig” för att störta Putin

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Shayan Barjesteh van Waalwijk van Doorn (CC BY-SA 4.0)

Globalisterna smutsar ner vanliga människors namn genom att finansiera proxykriget i Ukraina med skattepengar. Det säger den brittiska nationalisten Tommy Robinson i en intervju. Ukraina är inte ens en demokrati, enligt Robinson.

Den förra EDL-ledaren Tommy Robinson verkar inte särskilt pigg på kriget i Ukraina.

Det handlar om ett ”globalistiskt” försök att störta Rysslands president Vladimir Putin, anser han, och påpekar att vanliga medborgares skattepengar inte borde finansiera det.

Han är starkt kritisk till den ukrainska regeringen.

– De tar miljarder av våra pengar och ger till Zelensky (Ukrainas president), säger han och påpekar att kristna kyrkor stängs ner, präster fängslas och oppositionen låses in.

– Vi pratar om demokrati. Det finns ingen demokrati i Ukraina nu, fortsätter han. Man slåss ett globalistiskt krig med våra pengar och amerikanska pengar, så de kan förstöra landet och sedan återuppbygga det också. Allt detta för att få bort Putin. Det är vad allt handlar om. Regimskifte i Ryssland. De vill ha regimskifte i Ryssland.

– Nato slåss ett krig i allas våra namn. Allt sker i våra namn. För det är våra pengar som finansierar det. Men om det brittiska folket fick rösta om detta, tror du att någon skulle vilja ha ett krig med Ryssland? Nej, det vill vi inte. Vi vill inte att det finansieras heller.

Läs också: Tommy Robinsons insikt: Västs krig är ”lögner” för att dominera världen

Lyssna på uttalandet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program