Swebbtv uppmärksammas i ledande rysk nyhetskanal

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Skärmdump russian.rt.com

Det är inte bara svenskar och andra nordbor som läser Swebbtv Nyheter. Det gör även människor i andra länder, bland annat i Ryssland, tydligen.

Det är den ryska nyhetskanalen RT, en av de största mediekanalerna i Ryssland, som lyfter fram Swebbtvs nyhetsartikel ”Helt suicidalt korkade” – katastrof väntar efter västpolitikernas hejdlösa idioti, som de ryska journalisterna tydligen tyckte var rolig och intressant, och som alltså handlar om en programintervju Swebbtvs Mikael Willgert gör med Magnus Stenlund.

Artikeln, som översatt från ryska till svenska har fått rubriken ”SwebbTV: ’Självmordsdumma’ – Katastrof väntar västerländska politiker på grund av skenande idioti”, har i skrivande stund publicerats överst på förstasidan av RT:s ryskspråkiga hemsida russian.rt.com.

Nyheten har också publicerats på RT:s VK-konto.

RT-artikeln om Swebbtv sprids också på Twitter.

Länken fungerar inte direkt för svenskar, på grund av EU:s sanktioner mot Ryssland, men går att läsa via exempelvis webbproxy.

”Västvärldens styrande eliter är ’självmordsdumma’ och leder sina länder till katastrof, säger analytikern Magnus Stenlund till SwebbTV. Enligt experten sätter globalisterna de värsta ’dårarna på toppen’, och det handlar om en ’kakistokrati’… Det beror inte i första hand på att de är ondskefulla, utan på att de är ’otroligt korkade’, lider av ’arrogans’ och är ’motbjudande’ i internationella sammanhang'”, står det bland annat i RT-artikeln.

”Herr Stenlund är förmodligen en av de få analytiker i det västerländska samhället som har en nykter bedömning av nuläget. Det är synd att Sverige har blivit indraget i en korkad och kortsiktig konfrontation med Ryssland”, skriver en rysk medborgare i ett mejl till Swebbtv Nyheter samtidigt som han tipsar oss om RT:s artikel.

Swebbtv Nyheters originalartikel:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program