”Helt suicidalt korkade” – katastrof väntar efter västpolitikernas hejdlösa idioti

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Mainstream-media försöker lugna ner befolkningen. Ukraina vinner minsann, och inflationen är snart borta. I realiteten är det inte alls så. Västvärldens ledare gör precis allt fel och för oss mot en katastrof. Det förklarar Magnus Stenlund i Swebbtvs senaste nyhetsanalys. Detta inte främst på grund av att de är onda, utan för att de är så ”ofantligt korkade”, lider av ”hybris” och är ”otrevliga och arroganta” i internationella sammanhang, enligt Stenlund. Globalisterna har placerat de värsta ”dumskallarna i toppen”. Det handlar om en ”kakistokrati”, alltså ett system där de sämsta och dummaste människorna styr.
– Det är den typen av ledare vi har i väst, säger han.

Det är inte så svårt att räkna ut att västvärlden är på fallrepet. Åtminstone inte om man stängt av mainstream-media. Och förfallet är självpåkallat.

De senaste bankåtgärderna, som pumpar ut ännu mer pengar för att rädda maktelitens misskötta banker, kommer få inflationen att skena. Sanktionerna mot Ryssland fungerar inte. Kriget i Ukraina går inte västmakternas väg. Resultatet verkar bara bli att hela Ukraina förstörs.

Samtidigt går energibristen inte enkelt att lösa. Det har politikerna också sett till. Kärnkraftverken har redan stängts ner. Och Nord Stream har bombats sönder – av oss själva (USA och Norge).

Västvärldens ledare gör precis allt fel. Kina och Ryssland har nu enat sig i en historiskt avgörande allians, medan väst ställt sig på den förlorande sidan.

En ny världsordning tar form.

Konsekvenserna blir katastrofala. Västländer ska bara vara glada att Ryssland och Kina inte infört sanktioner mot oss – för det är ju de som har naturresurserna och produktionen.

Västvärlden håller på att förlora hela sitt förtroendekapital.

Man vägrar fredsförhandla om Ukrainakonflikten och skickar bara ännu mer vapen. Detta samtidigt som Kina fått Ryssland att gå med på att diskutera en diplomatisk lösning.

Sedan inleder väst ett farsartat åtal mot den ryske presidenten Vladimir Putin vid Internationella brottmålsdomstolen, ICC, en instans som Ryssland inte ens är del av.

Det har blivit så absurt att Kina nu, med viss trovärdighet, kan hävda sig vara den som står för fred och för att vara den som har vett i maskineriet. Och det är precis vad man gjort. Man har tagit fram en fredsplan för Ukraina, men svaret från USA:s ledare blev blankt nej.

– Detta spelar Kina i händerna. För nu kan de säga att USA inte vill ha fred, men vi vill ha det, säger Magnus Stenlund i veckans nyhetsanalys.

– Det borde inte vara möjligt för en kommunistdiktatur, en enpartistat, att med trovärdighet hävda de här sakerna med de brott mot mänskliga rättigheter som vi vet pågår i det landet.

Vad händer sedan när Kina väljer att blanda sig i våra angelägenheter?

– Då kommer de ha mycket större tyngd bakom orden. För om vi inte gör som de säger, är det bara för dem att stänga dörren. Och vad har vi att sätta emot? Tja, vi har ju satt oss på fel sida. Vi har valt att inte försöka att göra något konstruktivt över huvud taget. Och det är det som slår mig som det mest katastrofala, påpekar Magnus Stenlund.

Enligt honom är Bidenadministrationen i USA en kakistokrati (ett styrelseskick där de sämsta och dummaste människorna styr) i alla tänkbara bemärkelser.

Detsamma gäller makteliten i EU.

De är inte bara onda, utan ”väldigt oskickliga, alltså dumma”, påpekar han.

– Och det är den här oskickligheten som lett fram till den irreversibla pakten (mellan Ryssland och Kina) och som kommer förändra världen i grunden.

Ryssland och Kina är den ”kommande makten, The Rising Sun”, och har knappast ens några motspelare att tala om i väst längre. Bara tokar.

– Det är värre när de är dumma än onda. När de bara är onda har de ändå en självinsikt och överlevnadsinstinkt. Men när de är helt suicidalt korkade, fortsätter Magnus Stenlund.

– Man har fått upp de här dumskallarna i toppen.

Detta gör det svårt för väst att bilda allianser. Våra politiker är inte tilltalande, tvärtom.

Enligt Stenlund är det ”den vinnande sidan man vill stå på”, vilket väst inte gör.

– Föreställ dig ett rum där man går runt och försöker bilda allianser och vänskapspakter och sluta internationella avtal. Och så är det nån som är så ofantligt korkad i rummet, och dessutom inte har fattat det själv utan lider av hybris och är otrevlig och arrogant. Det är den typen av ledare vi har i väst. Och det är den personliga relationen som ofta gör att saker och ting händer.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program