Swebbtv avslöjar globalisternas narrativ – därav attacken från FOI/Säpo: ”Liberaldemokratisk diktatur”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Etablerade medier följer ständigt globalisternas vink. Men i Swebbtv har Nato-medlemskapet, klimatet och andra frågor som globalisterna driver kritiserats hårt. Detta är den troliga anledningen till att FOI och Säpo nu attackerar Swebbtv, och framhäver kanalen som Sveriges ledande regimkritiker. Men det är så det fungerar i diktaturer, förklarar Lars Bern i Swebbtv Omvärldsanalys. Och det är just det vi är på väg in i, påpekar han, i en diktatur, en liberaldemokratisk, globalistisk diktatur där oppositionen tystas.

Det är i Swebbtvs senaste omvärldsanalys som Mikael Willgert och Lars Bern diskuterar FOI/Säpo-rapporten, som attackerar fria medier.

I rapporten står det många konstiga saker. Bland annat påstås det att ”Bonnier används sedan länge som ett kodord för att prata om en judisk världskonspiration, och för att prata om judiskt inflytande över etablerade medier.”

Kritiserar man Bonnierkoncernen, är man alltså antisemit.

– Rapporten går Bonniers till mötes, för syftet med den måste ju anses vara att stoppa de fria medierna, säger Mikael Willgert.

Enligt Lars Bern är Bonnierkoncernen en del av oligarkin som styr i västvärlden.

– Det är framför allt två svenska finansfamiljer som kan räknas dit, i första hand Wallenberg, som har mycket nära relationer med dessa kretsar. Och sen är det Bonnier. I deras fall är det kontrollen över medierna, säger han.

FOI/Säpo-rapporten är ytterligare ett tydligt tecken på att vi är på väg in i en ”liberal demokratisk diktatur”, fortsätter Bern.

Rapporten påminner Lars Bern om DDR, alltså Östtyskland, eller ”Deutsche Demokratische Republik” – en kommunistisk diktatur som kallade sig demokratisk.

– Det är ju det de skriver. De menar att de alternativa medierna pekar på att demokratin inte fungerar, och det är ju sant, den gör ju inte det. Den fungerar inte, säger Lars Bern.

Studien hävdar vidare att de fria medierna hotar det ”liberaldemokratiska statsskicket”.

– Det hävdade man även i Östtyskland, att de som opponerade sig mot DDR-regimen hotade statsskicket, säger Bern.

Mikael Willgert tar upp Nato-frågan och Sveriges stundande medlemskap i den USA-ledda militäralliansen, som flera i Swebbtv riktat kritik mot. Enligt Willgert har det med tiden blivit ”uppenbart att Nato är något som är väldigt dåligt för Sverige”. Men etablissemangets medier har unisont varit väldigt positiva till ett svenskt medlemskap. Detta kan vara en orsak till att man vill tysta Swebbtv. FOI listar Swebbtv som nummer ett bland alternativmedier.

– För man undrar ju varför FOI vill tysta Swebbtv. Kan det vara så enkelt att FOI inte vill ha någon Nato-kritik?

Ja. Enligt Lars Bern är den amerikanska militären egentligen globalisternas militärmakt. Syftet är global dominans, inte att skydda USA. Nato är en stödorganisation för den amerikanska krigsmakten. Därför drar man in så många USA-lydiga länder som möjligt.

– Det är ett imperium i sig, säger Bern och fortsätter:

– Man vill inte ha en fri debatt. Här ska alla sluta upp lojalt. Vi får fler och fler tabuområden.

Mainstream-media har inte heller varit kritisk mot globalisternas andra projekt, som klimathysterin. Däremot har Swebbtv och andra fria medier varit det.

– Pandemin och klimatfrågan har ju båda iscensatts för att skapa den här globala maktordningen. Att få överstatliga organ som beslutar över våra huvuden, säger Lars Bern. Det är ju symtomatiskt att de här stora oerhört viktiga frågorna för vårt land inte ens figurerar i valrörelsen, utan den handlar om skitfrågor, medan frågor som Nato drivs igenom jättesnabbt.

– Och alla politiska partier är överens, säger Willgert. Alla etablerade medier är överens. Ingen diskussion. Och sen kommer FOI och försöker tysta den lilla opposition och diskussion som finns.

Men det är egentligen inte så konstigt, påpekar Lars Bern. För det är ju så det alltid varit i diktaturer. Minsta lilla opposition är ett hot mot diktaturen.

– I en demokrati kan man tillåta en öppen och fri debatt, men i diktaturer är det aldrig det. Och det är det vi är på väg in i, en diktatur, säger han. Ett sätt att strypa åsiktsfriheten bit för bit, till de till slut börjar spärra in personalen här på Swebbtv med olika anklagelser. Man kommer stifta lagar som gör det omöjligt att bedriva fri opinionsbildning.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program