Sverigedemokraterna lyckades inte hålla kvar Elsa Widding

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Idag, den första maj, meddelade Elsa Widding att hon hoppar av från Sverigedemokraterna. Hon beskriver i ett videoklipp här på Swebbtv varför hon lämnar. https://www.swebbtv.se/w/qjZaG5Y7Ci5jq6pqZQCiGn

Efter att hon deltog i vaccinkonferensen i Stavanger i april gick liberalerna till hårt angrepp. Den liberale utbildningsministern Mats Persson påstod att Elsa Widding ger stöd åt konspirationsteorier om förintelsen. Påståendet är helt taget ur luften och har spridits av Sveriges främsta konspirationsteoriproducent EXPO, och som utan minsta tvekan förs vidare av vänsterpressen DN och SvD.

Liberalerna var en gång ett parti som attraherade akademiker och personer som hyllade kunskap och åsiktsfrihet. Men den liberale utbildningsministerns uttalande bygger på total okunskap och är helt verklighetsfrämmande. Uttalandet ger också uttryck för EXPO:s åsiktsförtryck.

Partiledare Johan Pehrson bredde på ytterligare och påstod att Elsa har ”Vanföreställningar”. Därigenom visar Johan Pehrson att han inte har det som krävs för att leda ett parti inom borgerligheten i Sveriges riksdag. Detta var något som många anade i och med att han verkat inom partiet i decennier, men var helt okänd utanför den inre kretsen, innan han i brist på alternativ blev partiledare.

Jimmie Åkesson borde naturligtvis ha visat tydligt att han står bakom Elsa Widding, genom att ge Johan Pehrson svar på tal. Då Elsa inte fick stöd från partiet i denna situation, gjorde hon det enda rimliga, hon lämnade partiet.

Åkesson har ytterligare ett skäl att ge Pehrson en knäpp på näsan. Pehrson har nyligen uttryckt att man inte ska räkna med att överenskommelserna i Tidöavtalet ska genomföras. Avtalet framstår alltmer som en metod att förhindra att Sverigedemokraterna får ett verkligt inflytande. Detta bekräftas också genom att det inte har genomförts några verksamma förändringar för att stoppa massmigrationen till Sverige. Antalet nya medborgarskap och uppehållstillstånd ligger kvar på skyhöga nivåer, likaså klanbrottsligheten, antal utvisningsdömda som inte utvisas, bidragsmissbruket, och fusket inom migrationsverket. Även åtgärder kopplade till reduktionsplikten, vindkraftutbyggnaden, utredning av återstart för Ringhals 1 och 2 lyser med sin frånvaro.

Kort sagt, Sverigedemokraterna lyckas inte få igenom sin politik. Att vara polerad och verka samarbetsmässig har inte gett framgång. Att i det läget låta ”samarbetspartnern” Johan Pehrson obehindrat ljuga om en betydande riksdagsledamot i det egna ledet är svagt och en missad möjlighet.

Ytterligare spelare som borde ha fått knäpp på näsan är EXPO och de medier som sprider EXPO:s  lögner och förtalet av Elsa Widding. EXPO är en organisation som har en enda uppgift: Att tysta meningsmotståndare. EXPO gör detta på uppdrag av vänstern och de internationella finansintressena.

Vi har ett regelverk som gör det i princip omöjligt att fälla de personer som sprider det grova förtalet av Elsa. Domstolarna agerar som en förlängning av den politiska makten. Sverigedemokraterna hade behövt använda det politiska inflytandet för att gå emot EXPO och de falska medierna, men valde att sitta tysta.

Elsa Widding kan nu framöver, utan att bli stoppad av partiet, genomföra det som väljarna har anförtrott henne. Hon kan lyfta klimatfrågan och den oroande lagstiftning som just nu planeras, nämligen att WHO ska få ett direkt inflytande över tvångsåtgärder i Sverige i ”nästa pandemi”. De räknar kallt med att vi snart har en nästa pandemi som kräver drastiska åtgärder. Detta sker samtidigt som det är helt klarlagt att åtgärderna i form av nedstängning och munskydd inte har haft någon positiv inverkan för att stoppa Covid-19. Något som var väl känt bland experterna.

Elsa har haft rätt om Nuon-affären, försäljningen av kolkraftverken i Tyskland, den svenska kärnkraften och energisystemet. Hon lyfter klimatfrågan och frågeställningar kopplade till WHO med samma självklara kompetens.

Välkommen ut – Lycka till i ditt fortsatta arbete i riksdagen!

Mikael Willgert
Chefredaktör

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program