Sverige en failed state – svenskarna blir ”klantänkande” i mångkulturens haveri

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det pågår ett lågintensivt inbördeskrig i Sverige och situationen kan spåra ur snabbt. Det säger nationalekonomen Hans Jensevik i ett nytt program på Swebbtv. Det har nu gått så långt att svenskarna själva blivit ”klantänkande”, förklarar han. Den svenska rättsstaten garanterar nämligen inte längre medborgarnas trygghet. Men klanen kanske kan.

Det är i en ny film som nationalekonomen Hans Jensevik bland annat pratar om det som han anser vara ett pågående lågintensivt inbördeskrig i Sverige.

Enligt Jensevik går det att leva i ett land trots att det pågår ett inbördeskrig. Befolkningen lär sig hur. Han jämför med sin tid Zimbabwe i Afrika. Där gick det också att leva trots pågående konflikt, så länge man till exempel åkte på rätt vägar.

Sverige bör akta sig, för det kan spåra ur snabbt, påpekar han.

Särskilt när det handlar om islamister, som Jensevik säger har infiltrerat Sverige.

– Erövring av ett land sker genom listig infiltration, förklarar han.

Han tar återigen Zimbabwe som exempel. Där kastades den vita befolkningen ut.

– Den listiga infiltrationen går ut på att vinna landets styrande elit, som trogna bundsförvanter, och vinna dem för sin sak. Den fasen, infiltrationen, är klar i Sverige.

Enligt Hans Jensevik förvandlar den grova kriminaliteten Sverige till ett land med klantänkande människor. Svenskar som drabbas av bombdåd vill flytta till tryggare områden.

Det blir som på medeltiden. Staten kan inte längre skydda medborgarna.

Så klanen får göra det.

– Per vill flytta till ett tryggare ställe, för han har blivit en klantänkande svensk, säger Hans Jensevik gällande ett Rapport-inslag om ett förödande bombdåd i ett bostadsområde.

– Det är klart, när rättsstaten inte fungerar, så är vi tillbaka före 1200-talet och Birgers Jarls tid. Det blir som då. Att tryggheten bara finns i de stora och starkaste klangårdarna. Per vill nog helst flytta till en plats i Sverige med enbart svenskar. Alltså med bara en helsvensk urbefolkning, som kan organisera ett skydd för dem som bor där. Helt enkelt en svensk klanplats. Så som Muslimska brödraskapet vill ha det i Sverige, ett land av klanplatser. Han är klar över att där han bor nu, kommer han inte vara trygg.

– Den svenska rättsstaten, med sina funktioner – polis, domstolar, fängelser – garanterar inte alls hans trygghet, betonar Jensevik.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program