Svenskar som kanonmat – kan bli nästa offer i Natos proxykrig: ”Väldigt farligt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vänsterextrema Expo är en av globalisternas frontorganisationer. Deras uppdrag är att försvara globalisternas diverse projekt. Det är därför Expo börjat fokusera på ”klimatet” och ”vaccinet”. Vad som egentligen döljer sig bakom dessa frågor får inte avslöjas. Expo gör ”allt för att försvara globalismen”, säger Lars Bern i Swebbtv. Han diskuterar även Ukrainas så kallade motoffensiv, som blivit ett ”totalt fiasko”. Enligt Bern är sanningen om Ukrainakriget och Nato inte alls vad västerländska media och politiker påstår. Ukraina och dess folk är bara något man utnyttjar för att försöka krossa och splittra Ryssland, för att kunna behålla sin världsmakt och lägga under sig Rysslands enorma naturresurser.

Det är i en ny Omvärldsanalys i Swebbtv som Lars Bern bland annat bemöter anklagelser om att han är en ”konspirationsteoretiker”.

Enligt Bern är detta ett begrepp som makteliten använder för att försöka tysta och svartmåla politiska motståndare.

Det uppkom efter mordet på John F. Kennedy, som sannolikt mördades i en komplott där CIA deltog. Därför lever den nuvarande presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr, som är brorson till JFK, farligt, påpekar Lars Bern. Även pappan till Kennedy Jr, Robert F. Kennedy, mördades. Det kanske alltså inte ses med så blida ögon att en Kennedy nu är tillbaka – och försöker nå presidentmakten samtidigt som han anklagar CIA för mordet på sin farbror.

– Jag är väldigt stolt över att bli kallad konspirationsteoretiker, säger Lars Bern i Swebbtv. Vi är de som avslöjar makthavarna, och de gillar de inte.

Vänsterextrema Expo gör sitt bästa för att försöka sänka Swebbtv. Detta efter att vi avslöjat vad globalisterna håller på med. För Expo handlar det inte längre bara om påstådd ”rasism”, utan nu om andra frågor som ”klimatet” och ”vaccinet”. Expos uppdrag är att försvara globalisterna.

– Allt för att försvara globalismen, säger Lars Bern om Expo. De är en av globalisternas förlängda organisationer. Det är så här globalisterna jobbar. De skapar olika organisationer och finansierar organisationer som finns, för att via sina pengar få inflytande över opinionen.

– På detta sätt skaffar de sig en överstatlig makt.

Lars Bern kommer även in på Ukrainakriget. Han menar att det Ukraina egentligen bedriver är ett propagandakrig och inte ett militärt krig. Militärt har de nämligen inte en chans mot Ryssland. Den omtalade motoffensiven som startades för ett antal dagar sedan, och som blivit helt misslyckad, är ett exempel på det. Det var troligen därför Kachovkadammen sprängdes.

– Nu pratar ju alla om den här dammen, och ingen pratar om det totala fiaskot i den här offensiven som inleddes med fem brigader. Större delen av den här armén som västmakterna rustat upp åt Ukraina var involverade i det här och led svidande nederlag. Ryssarna låg i princip bara stilla och försvarade sig. Militärt har de ingen chans längre. Därför har man börjat med åtgärder som ger annan uppmärksamhet, bland annat de här sabotageräderna in i Ryssland.

Sabotagen ökade efter Ukrainas förlust av den mycket viktiga staden Bachmut. På detta sätt lyckades Ukraina – i sitt propagandakrig. Västmedia var ju snabba med att få folk att glömma Ukrainas ständiga nederlag. Ingen pratar om Bachmut längre.

Och detta är ”väldigt farligt”, påpekars Lars Bern. På grund av sitt fiasko försöker Ukraina nämligen få västmakterna att eskalera själva kriget. Och västeliten kommer inte nöja sig med en förlust i Ukraina, eftersom allt står på spel, utan sprida konflikten, kanske västerut mot Baltikum samt Sverige och Finland, varför de senare ländernas Nato-medlemskap är så viktiga.

– Vi svenskar och finnar ska inte vara ett dugg förvånade om vi om några år får offra våra unga män i ett annat av USA/Natos proxykrig mot Ryssland, eller en fortsättning på det här kriget.

– Men jag tror inte man kommer lyckas genomföra detta, för västvärlden är på väg ner.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program