Svenska bok- och mediemässan en succé

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Swebbtvs Anita Bååth intervjuar Mads Palsvig. Foto: Swebbtv

Den svenska bok- och mediemässan blev en stor framgång. Antalet besökare dubblerades jämfört med förra mässan. Totalt var det över 1.000 besökare på plats.

Under mässan deltog flera partier, medier, författare och konstnärer i olika paneler samt presentationer. Det var totalt tre scener där paneldiskussionerna och föreläsningarna tog plats. Huvudtemat under mässan var vad den globala finanselitens makt. Dokumentärfilmaren Jonas Nilsson presenterade sin senaste dokumentär ”Makthavarna du aldrig valde”, där han gör en genomgående granskning av den globala ekonomiska elitens agenda.

Utöver det var det flera olika paneldebatter som delvis eller helt avhandlade makten denna grupp besitter.

Även Swebbtv var på plats och träffade flera av tittare, läsare och nya intresserade. Swebbtv:s grundare och VD Mikael Willgert var mycket nöjd med deltagandet.

– Bokmässan var en stor framgång! En härlig känsla då 1.000 personer med stort engagemang följde diskussionerna om hur de internationella finansintressena har kopplat ett grepp om våra politiker. Hur de använder sina medier, EU och andra överstatliga organisationer mot oss vanliga människor, berättar Willgert.

Han tycker sig också se att saker och ting rör sig i rätt riktning.

– En stor sak var att folk inte alls var oroliga att tala om dessa saker. Vi står kanske inför den punkt när fiskstimmet vänder och muren rasar. Rädslan att tala om dessa saker minskar snabbt eftersom allt fler genomskådar agendorna, fortsätter Willgert.

Det fanns en allmänt väldigt positiv bild avseende Swebbtv hos besökarna på mässan.

– Swebbtv fick också översvallande positiv återkoppling vilket visar att vi behövs i Sveriges medieklimat. Hundratals personer har blivit Swebbtv-ambassadörer genom att dela ut vårt visitkort bland vänner och andra, avslutar Willgert.

På Svenska bok- och mediemässan deltog personer som under lång tid varit en del av en större regimkritisk rörelse, men även alltfler nya namn dyker upp vid varje nytt arrangemang. Ett stort namn som dök upp vid mässan var komikern Peter Wahlbeck. Ett annat nästintill legendariskt namn som deltog var Ulf Brunnberg, som bland annat är känd från den svenska klassiska filmserien Jönssonligan. Något den konspirationsteoretiska och antivita samhällsdebattören Tobias Hübinette hade stora problem med.

Den vänsterextrema organisationen Expo, med kopplingar till den våldsbejakande vänstergrupperingen AFA och George Soros globala subversiva nätverk, har i sedvanlig gått till angrepp mot mässan. Bland annat problematiserade de att den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Roger Richthoff (SD) deltog under mässan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program