”Sovande agenter” bakom globalistkuppen i Storbritannien – ”Helt ofattbart vad som nu sker”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Globalister” och ”teknokratiska lakejer” har tagit över det politiska styret i Storbritannien. ”Sovande agenter” har varit utplacerade i den brittiska makteliten för att kunna manövrera landet i en viss riktning. Det hävdar en brittisk journalist i GB News.

Redan förra veckan klargjorde Brexit-profilen Nigel Farage att premiärministerbytet i Storbritannien är en ”globalistisk statskupp”.

Den avgående premiärministern Liz Truss hamnade snabbt i krig med klimatvänstern och ville bland annat ha tillbaka fracking.

Och nu, när den extremt förmögna klimatalarmistiska före detta Goldman Sachs-bankiren Rishi Sunak tagit över som premiärminister, verkar marknaden och media nöjda.

Journalisten Lois Perry menar att demokratin i landet har störtats av ”sovande agenter” utplacerade i maktens centrum.

– Jag vill bara säga detta till mina landsmän: demokratin är död. Er demokratiskt valda regering har störtats och i dess plats har det placerats globalister och teknokratiska lakejer. Ni har inga rättigheter längre, vi kommer få digitala ID, ni kommer inte ha kontroll över era egna barn, ni kommer inte kunna äga en bil och ni kommer inte få äga ett eget hus. Ni kommer ”äga ingenting, och ni kommer vara glada”, säger Lois Perry och syftar på World Economic Forums framtidsutsikt om hur världen kommer se ut år 2030: ”You’ll own nothing, and you’ll be happy.” (Du kommer inte äga någonting och du kommer vara lycklig.)

Perry lyfter fram kopplingar mellan de regeringspersoner i Storbritannien som nu tar över och Kinas kommunistparti.

– Detta är helt fruktansvärt. Allt är borta. Ingen yttrandefrihet, ingen demokrati. Den brittiska allmänheten måste förstå vad som pågår. Det är helt ofattbart vad som händer just nu.

Så nu är det hög tid att folk vaknar, enligt Lois Perry.

– Vår demokratiskt valda regering har störtats, två gånger. Blicken i Liz Truss ögon är den blick som alla borde ha. För vi har inte demokrati längre. Vi har tagits över. Inte av soldater, utan på ett lömskt sätt av sovande agenter som placerats i vår regering.

Nigel Farage förklarade igår att den nya regeringen kommer bygga en större stat med mer skatter och låg tillväxt.

– De vill inte ha privat företagande heller, och 90 procent av företagen i det här landet är familjeägda, förklarar Lois Perry i GB News. Utan jobb kommer vi tvingas få pengar från staten. Det kommer bli digitalt. Och om du inte lyder kommer du inte kunna använda dina pengar, precis det som hände med lastbilskonvojen i Kanada. Detta är vår framtid.

Energikrisen i Storbritannien har påverkat samhället mycket kraftigt. Och när vintern kommer lär det bli det ännu värre. Då kan staten kliva in och ta en ännu större roll över medborgarnas liv, påpekar GB News programledare Mark Steyn.

Den nya premiärministern Rishi Sunak har tidigare bland annat marknadsfört införandet av en central digital valuta.

Läs även:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program