”Sinnessjuka skatter” – snart rasar korthuset Sverige

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sverige har ”sinnessjuka skatter”, förklarade Jönssonligan-profilen Ulf Brunnberg till Swebbtv under Svenska bok- och mediemässan i Stockholm i lördags. Samtidigt uppmanade Peter Wahlbeck till kamp mot ”globalistimperalismen” och ”psykopaterna”.

Under årets Svenska bok- och mediemässan närvarade bland andra komikern Peter Wahlbeck och skådespelaren Ulf Brunnberg.

Swebbtv frågade Brunnberg vad som är den viktigaste politiska frågan för honom.

– Skatterna. Det är sinnessjuka skatter. Svenskarna är utsatta för världens i särklass högsta skattebelastning. Bara titta på energi- och bränslepriserna. Det här går inte längre. Det är ett korthus, svarade han.

Idag tisdag kostar bensinen 22,99 kronor litern och dieseln 26,97 kronor litern i Sverige, varav cirka 60 procent utgörs av skatter. Det är historiskt högt, närmast samhällsfarligt.

– Folk kan inte sjösätta sina båtar, kan knappt köra sina bilar. Har svårt att förflytta sig. Det här går ju inte längre. Och riksdagen sitter bara och gör utredningar. Lägg ner! Ta bort skatterna, fortsätter Brunnberg.

Peter Wahlbeck med ett Swebbtv-märke under bok- och mediemässan.

Under mässan passade även Peter Wahlbeck på att rikta uppmärksamhet mot Swebbtv.

Han förklarade att han har gjort en ”swishaffisch” mot globalismen.

– Jag har gjort en swishaffisch. För jag behöver gå till tandläkaren. Så nu har jag också blivit en swishhora, förklarade han kivaktigt och höll upp ett klistermärke från Swebbtv.

– Egentligen ska det vara en sån här: Swebbtvs kylskåpsmagnet. Då sätter man upp den på sitt kylskåp, så stöttar man kampen mot globalistimperalismen, ateistpsykopaterna.

– Upp till kamp!, sade Peter Wahlbeck.

Wahlbecks affischer går att köpa på hans Facebook.

Läs även Swebbtvs artikel om den 10.000 man stora demonstrationen mot vaccinpass i Stockholm i januari, där vi återgav delar av Peter Wahlbecks rebelliska tal.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program