Seger för globalisterna att Tucker Carlson sparkas: ”Vi ska vara oroliga”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Journalisten Tucker Carlson passar inte in när krigshetsare och globalister vill härja i världen. Detta kan ha varit orsaken till att den extremt populära programledaren fick lämna Fox News, menar Magnus Stenlund. I värsta fall kan det handla om en förberedelse på mer krig och totalitarism – det som Tucker var kraftig motståndare till.
– Ett krig ger ofta de styrande en möjlighet att implementera lagstiftning som aldrig annars hade kunnat komma till, säger Stenlund.

Det är i Swebbtvs senaste nyhetsanalys som Mikael Willgert och Magnus Stenlund bland annat diskuterar Tucker Carlsons avfärd från Fox News.

Exakt varför han fick gå är fortfarande oklart. Det troliga är dock att han sparkades, enligt Stenlund.

Vad som däremot är klart är att globalisterna nu får större kontroll över ”narrativet” om världen. Tucker sade i princip vad som helst, vad han ville, utan censur.

Fox Corporation ägs av bland andra BlackRock, som nyligen ökade sin ägarandel i nyhetsbolaget.

Tucker Carlson var extremt populär och hade ett betydande inflytande över det amerikanska folkets sätt att tänka, till exempel när det gäller Ukrainakriget.

– Den varumärkesförändring som man kanske är inne på att göra, är den vi ska vara oroliga för, säger Magnus Stenlund i Swebbtv. Fox och Tucker har varit så viktig för andra som sagt sin mening i USA, så de har vågat gå ett steg längre.

Att till exempel Tucker fanns på Youtube, hjälpte andras yttrandefrihet.

– Nu finns han inte där. Nu finns inte det här ankaret i Fox. Nu kan de ändra sig och gå in i en mindre antikrigsroll. Tucker var mycket kritisk till Ukrainakriget och han har genast genomskådat krigshetsen som riktas mot Kina.

Demokrater och republikaner är nästan eniga om en fördjupad konflikt med Kina.

Det hela kan alltså handla om en upptrappning.

– Då passar inte Tucker in, säger Magnus Stenlund och påpekar att Tucker Carlsons avsked kan vara en förberedelse för mer krig och totalitära lagändringar.

– Ett krig ger ofta de styrande en möjlighet att implementera lagstiftning som aldrig annars hade kunnat komma till.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program