Så ska vänsterns valfusk stoppas i USA: Kongressvalet har ”fyllts” med jurister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Official White House Photo by Shealah Craighead/Public domain

Det republikanska partiet har sett till att hundratals advokater övervakar dagens kongressval i USA. Man är bättre förberedd än någonsin.

Det är i Fox News Tucker Carlson som juristen Harmeet Dhillon, från The Republican National Lawyers Association, meddelar att man i årets amerikanska mellanårsval, som äger rum idag, är väl förberedda på att förhindra eventuellt valfusk.

Man har nämligen ”fyllt” valet med jurister.

– Republikaner är bättre redo i detta val än någon gång under mitt liv för att kunna övervaka vad som sker och snabbt vidta rättsliga åtgärder. Det har vi förberett oss på de senaste två åren.

– Republican National Committee har anställt 38 avlönade valjurister i 19 delstater. Plus 50 till. Samt organiserat hundratals republikanska volontärer. Så varje slagfält har fyllts med advokater. Jag är i Arizona och här kan du inte vifta med en keps utan att slå till en advokat. Och vi kommer se till att allt sker enligt lagen, inte enligt vad Demokraterna hittar på i sista minuten.

– Demokraterna är så hysteriska inför den troliga förlusten att justitiedepartement nu tänker skicka advokater till alla valdistrikt där de tror att de kommer förlora stort.

Men enligt Harmeet Dhillon kan väljarna var trygga med att det kommer finnas jurister som följer valet ”mycket noggrant” överallt under valdagen.

– Och de är redo att driva det till domstol över hela landet om så behövs, säger hon.

”Republikaner har hundratals advokater på fältet och är bättre redo att vidta åtgärder i detta val än någon annan gång under mitt liv. Vi kommer inte låta Demokraterna blanda sig i valet”, skriver Dhillon i ett inlägg på sin Twitter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program