S: Sverige har haft ”för stor invandring”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sverige är idag ett unikt land – på värsta tänkbara sätt. Det förklarade Socialdemokraterna under en pressträff på måndagen. Detta beroende på den grova kriminaliteten. Och förklaringen är bland annat invandringen, enligt partiet.

Socialdemokraterna har nu presenterat en ”uppdaterad samhällsanalys” av Sverige.

”En intern rapport av Socialdemokraterna kritiserar partiets misslyckade invandringspolitik under de senaste decennierna”, rapporterar Aftonbladet.

Man skulle kunna tro att analysen gjorts av SD – för fokus ligger på invandringen.

– Sverige är numera unikt på allra värsta tänkbara sätt, sade S-riksdagsledamoten Teresa Carvalho på en pressträff i dag. Jag vill påstå att vi idag har ett nödläge i Sverige, där barn mördar och mördas likt barnsoldater. Där myndigheter infiltreras av kriminella och där oskyldiga medborgare träffas av gängens förlupna kulor. Och där skräcken sprids i vårt samhälle.

Den grova kriminaliteten är en ”fullständig katastrof” och politiken har ”i många avseenden misslyckats”, påpekade Carvalho.

Så hur kunde det bli så här?

– Vi har de senaste 30 åren haft en invandring som saknar motstycke, fortsatte Carvalho. Både sett till omfattning och beskaffenhet. En stor del har kommit från länder med svaga demokratiska institutioner och icke-fungerande skolsystem. Invandringen har inte stått i paritet till vår integrationskapacitet, som trots allt är begränsad.

– Det jag säger är alltså att Sverige har otroligt allvarliga problem, med en gängkriminalitet som fördärvar människoliv, drabbar oskyldiga och hotar vårt samhälle. Förklaringen till att det blivit så har många bottnar. En för stor invandring, en för dåligt fungerande integration och en otillräcklig förmåga att vidta åtgärder i tid har gjort att problemen bitit sig fast och fått spridning.

”Socialdemokraterna goes full SD”, skriver en användare på X raljerande angående Socialdemokraternas nya politik.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program