Ryssland: Vi kan rädda västvärlden

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Ryssland är inte västvärldens fiende. Tvärtom. Det anser Rysslands nya försvarsminister Andrey Belousov, rapporterar RT. Västvärlden har snarare blivit en fiende till sig självt och det är nu upp till Ryssland att slå vakt om traditionella västerländska värderingar och den europeiska civilisationens idéer, anser han.

Nyligen utsågs ekonomen Andrey Belousov till Rysslands nya försvarsminister.

Nyhetskanalen RT har sammanställt ett antal citat som den nya försvarsministern nyligen gjort i olika tal och intervjuer.

Ministern ska bland annat ha förespråkat en moderniserad form av konservatism och sagt att det är Ryssland som kan bevara västvärldens traditionella värderingar.

Detta eftersom västvärlden, enligt Belousov, har gett upp sin egna värderingar och ersatt dem med något helt annat, ett anti-traditionellt postmodernistiskt tänk.

Enligt nyhetskanalen anser Andrey Belousov att det är viktigt att bevara traditionella värderingar som härrör från det kristna väst och den europeiska civilisationen. Ryssland ”kan bli beskyddare av dessa värderingar”, påpekar han.

”Detta kan låta som en paradox, men det är sant. I detta avseende skulle det vara fel att kalla västvärlden för vår fiende”, ska han ha sagt.

Ryssland erbjuder sig att bevara västvärldens grund.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program