”Ren propaganda” – väst är en psykos av globalisternas bedrägerier

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västvärldens makthavare befinner sig i en psykos av bedrägerier som de pådyvlar folken. Klimatfrågan. Ukraina. Hur mycket pengar som helst slösas bort på dessa frågor, som bygger på propaganda och lögner. Och detta kommer försvaga väst, eftersom det handlar om ”totalt vansinniga” projekt, förklarar Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys.

Västvärlden har vid det här laget spårat ur så totalt att tillståndet kan liknas vid en psykos, alltså ett tillstånd av vanföreställningar där förnuft inte längre biter på politikerna.

– Det är en ganska bra beskrivning av vad som drabbat hela västvärldens politiska elit, säger Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

Och det är en psykos där sådant som klimatfrågan och Ukrainakonflikten står i centrum.

Man pratar hela tiden om klimatfrågan. Men ”klimatet” handlar egentligen inte alls om någon livshotande kris, som det påstås, utan om en ”medveten politik från globalisterna för att motivera globala maktstrukturer i stället för nationella”, säger Bern.

– Det har sedan utvecklats till en psykos, som leder till att västvärlden fullständigt vräker in ekonomiska resurser i totalt vansinniga och onödiga projekt. Totalt. Det är ett slöseri utan like.

– Och det kommer försvaga hela västvärlden ekonomiskt, för det här är ju pengar som inte går till produktiva investeringar som leder till ökat välstånd utan det underminerar välfärdssamhället.

Sedan kom den eskalerande Ukrainakonflikten, som i grunden handlar om ett försök att lägga under sig Ryssland och dess naturresurser, vilket ”eliten” i väst försökt göra i hundratals år.

– Där öser man också in hur mycket ekonomiska resurser som helst. Fullständigt huvudlöst, fortsätter Lars Bern. Och det går i princip bara till att avlöna den ukrainska statsmakten. Den ukrainska staten har inga egna pengar. Landet är ju i ruiner. Det lever helt på våra skattepengar.

Och det som de här ”två svarta hålen”, Ukraina och klimatfrågan, har gemensamt – påpekar Bern – är att de drivs med hjälp av falsk propaganda.

– Mainstream-media är en ren propagandaorganisation för att motivera detta penningflöde till klimatfrågan, säger Lars Bern.

– Det är samma sak med Ukraina. Det är en intensiv propaganda för att inbilla folk att det här kriget mot Ryssland kan vinnas.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program