Rättsfilosofen om maktelitens klimatbedrägeri: De bryr sig inte om naturen – dags att fatta det

Foto: Twitter

Klimatkommunisternas krig mot Europas bönder har inget med ”klimatet” att göra. Det borde Twitter-ägaren Elon Musk förstå, menar rättsfilosofen och opinionsbildaren Eva Vlaardingerbroek. Klimatet är en förevändning för ”politisk och ekonomisk vinning”.

Runt om i Europa har den klimatideologiska makteliten börjat ge sig på bönder och försöker ta deras mark.

Detta med hänvisning till den så kallade klimatkrisen. Bönderna påstås förstöra klimatet med sina ”utsläpp”.

Den globalistiska regeringen i Nederländerna ska stänga 3.000 jordbruk. Bönderna kommer erbjudas en prissumma men om de inte går med på avtalet, tänker man tvångsköpa gårdarna.

En som inte gillar detta är Elon Musk.

”Jag är superför klimatet, men vi behöver definitivt inte göra bönderna utan arbete för att lösa klimatförändringarna. Inte alls”, skriver han på Twitter med anledning av ett massivt bondeuppror i Belgien där bönder kört ut TUSENTALS traktorer på gatorna i Bryssel.

Men enligt den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek har Musk, vars företag Tesla producerar elbilar, inte förstått vad det handlar om.

Detta har inget med ”klimatet” att göra, utan är ett bedrägeri från maktelitens sida.

”Den holländska regeringen exproprierar inte våra bönder för att de faktiskt bryr sig om klimatet/naturen. De använder det som en förevändning för att konfiskera mark för sin egen politiska och ekonomiska vinning. Först när folk börjar förstå detta kommer vi att kunna sätta stopp för det”, skriver Eva Vlaardingerbroek på Twitter.

”Vår regering förstör liv”, skriver hon i ett annat inlägg.

Vlaardingerbroek blev nyligen avstängd från Twitter av okänd anledning. Men efter en folkstorm på plattformen släppets hon tillbaka.

”Inom en timme toppade #ReinstateEva över hela världen och inom tre timmar efter det ursprungliga permanenta förbudet var plötsligt mitt konto tillbaka. Jag hade utan tvekan blivit offer för det kortaste permanenta förbudet i Twitters historia”, skriver hon på Substack.

Läs också: Experten: ”Klimatkrisen” en myt skapad av FN