”Pfizer har så mycket pengar och makt att de kan konstruera verkligheten”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Robert Malone. Foto: Swebbtv

Läkemedelsjätten Pfizer är så extremt mäktig att den kan konstruera sin egen verklighet. Det säger den amerikanska läkaren och vaccinforskaren Robert Malone i Fox News Tucker Carlson. Men inte bara det. ”Project Veritas”-avslöjandet, där Pfizer sägs överväga att själva mutera covid för att ta kunna fram nya vaccin, innebär ett erkännande från företaget att man förlorat mot coronaviruset, anser han.
– Detta är ett erkännande av nederlag för deras vaccinteknologi och plattform.

Hur kommer det sig att covid och den så kallade vaccineringen kunde spåra ur så kraftigt?

En förklaring kan vara att läkemedelsindustrin, inte minst Pfizer, är så extremt mäktig att den bestämma och konstruera sin egen verklighet.

Detta förklarar vaccinforskaren Robert Malone i Fox News Tucker Carlson, med anledning av Project Veritas avslöjande att Pfizer inom företaget diskuterat att själva mutera covid för att kunna ta fram nya vaccin.

Men detta betyder inte bara att de vill tjäna pengar, enligt Malone.

Det betyder också att de erkänner sig besegrade av viruset. Att deras teknologi har misslyckats.

– Det verkar som att de gör precis vad som gjordes i Wuhan, säger Robert Malone i Fox. Man gör det med apor i stället för möss. Men det viktiga i detta är att de implicit erkänner att de inte kan skapa vaccin tillräckligt snabbt, att viruset springer ifrån dem. Därför måste de ta till sådana här extraordinära metoder. Detta är ett erkännande av nederlag för deras vaccinteknologi och plattform. De säger att de måste gå så långt att de passerar en gräns – att de inte har ett alternativ, eftersom deras teknologi inte klarar av vad som krävs.

Så hur kan man få bete sig på samma sätt som från början skapade covid-19?

Enligt Malone fungerar inte reglerna kring biokrigsföring.

Och Pfizer är ”ett globalt företag med massiva resurser”, påpekar han, med möjlighet att bedriva forskning i princip var som helst.

– Det har ett nära samarbete med Israel, som inte skrivit på biokrigföringsöverenskommelsen. De har alla möjliga sätt som de kan göra detta på, om det nu är valet de gjort. De har så mycket pengar och makt att de har möjlighet att definiera reglerna och konstruera sin egen verklighet.

Lyssna på intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program