Project Veritas-scoop slår rekord: Pfizer sägs överväga mutera covid själva

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Läkemedelsjätten Pfizer diskuterar att själva mutera covid för att kunna ta fram nya vaccin. Detta enligt en anställd, som Project Veritas i smyg spelat in på film. Avslöjandet är det mest sedda i Project Veritas historia.

Det var i onsdags som Project Veritas publicerade ett nytt uppmärksammat scoop, om vaccinjätten Pfizer.

I smyg filmade de en person som uppges vara en av Pfizers chefer för forskning och utveckling.

Det avslöjas bland annat det inom Pfizer finns diskussioner om att själva mutera coronaviruset för att kunna utveckla nya vaccin.

– Vi utforskar liksom. Du vet hur viruset fortsätter mutera. En av de saker vi utforskar är att, varför muterar vi inte det [covid] själva så att vi kan skapa – förebyggande utveckla nya vaccin, eller hur? Så det måste vi göra. Men om vi ska göra det, finns det en risk, för som du kan föreställa dig – ingen vill ha ett läkemedelsföretag som muterar ett jävla virus.

– Det är inte vad vi säger till allmänheten. Nej. Det var en tanke som uppkom på ett möte. Det var liksom. Vi ska överväga det med mer diskussion.

Detta skulle kunna göras genom att infektera apor.

– Men du måste vara väldigt kontrollerad, för att se till att det här viruset [covid] som du muterar inte skapar något som bara sprids överallt, fortsätter han. Vilket, misstänker jag, är hur viruset började i Wuhan, om jag ska vara ärlig. Det är inte logiskt (”makes no sense”) att detta virus dök upp från ingenstans. Det är skitsnack.

Därefter konfronteras den Pfizer-anställde på en restaurang av Project Veritas James O’Keefe.

– Jag försökte imponera en person på en dejt, genom att ljuga, säger han då.

– Detta är absurt. Varför gör ni så här mot en person som bara jobbar för ett företag för att bokstavligen försöka hjälpa allmänheten.

Då uppstår tumult. Den Pfizer-anställde tillkallar polis.

– Ni kan inte spela in folk på det här sättet, säger han.

I skrivandet stund har avslöjandet drygt 16 miljoner visningar på Twitter. Det är den mest virala Project Veritas-filmen någonsin, enligt James O’Keefe.

”Mest sedda filmen i Veritas historia med runt 16 miljoner visningar enbart på Twitter. Det har blivit ett fenomen. I en extraordinär serie händelser verkar inga äldre medier ställa frågor. Det är bra, vi gör deras jobb åt dem. Insikten infinner sig: VI är media nu”, skriver han på Twitter.

Youtube har tagit ner filmen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program