”Panikmöten” om fysiska skador och överdödlighet, enligt analytiker – ”pågår nånting”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det pågår någonting illavarslande i den allmänna befolkningen i USA. Siffror när det gäller fysiska handikapp och överdödlighet ökar. Det varnar den kända analytikern Edward Dowd för i en intervju med Highwires Del Bigtree.

Dataanalytikern Edward Dowd, författare av boken ”Dödsorsak okänd – epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022”, är tillbaka med ny oroväckande information.

Han varnar för att både funktionshinder och dödlighet ökar.

– Det pågår någonting i allmänheten, säger Edward Dowd i The HighWire. Jag hör från några av mina visselblåsare inom försäkringsbranschen att deras kortsiktiga och långvariga funktionshinderssiffror ökar igen.

– De har panikmöten om det, men oftast nämner de inte den uppenbara elefanten i rummet. De ser att överdödlighet bland millenniegenerationen, 25 till 44, i sina grupplivförsäkringar fortsätter med onormalt höga nivåer, runt 23-24 procent överdödlighet. Så vad som än händer – vi vet alla vad vi tror att det är – vad som än händer, är det en katastrof.

Programledaren berättar då att han själv upplever sig se något ”dystopiskt” i samhället, nämligen ovanligt många företag som inte längre hittar personal. ”Överallt” han går, till exempel på restauranger, ser han ”help wanted”-skyltar, hävdar han.

– Det börjar likna bilder från Sovjetunionen, säger Del Bigtree. Det är som att vi bromsar in. De ljuger för oss. Ingen jobbar. Var är människorna?

Edward Dowd svarar då att vi befinner oss i en ”dystopisk film”.

Se hela intervjun HÄR (från cirka 1:02 in).

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program