Pandemin: Härskarklassen tog ”4 biljoner dollar från medelklassen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade pandemin var i realiteten en enorm förmögenhetsöverföring från medelklassen till den superrika toppen, hävdar kritiker. Det var en ”covidkartell” av mäktiga intressen som tog över ”narrativet” om smittan, enligt senator Ron Johnson.

Det är Epoch Times Jan Jekielek som intervjuat den republikanske senatorn Ron Johnson, som är mycket kritisk till hur covid hanterades.

”Pandemin” beskrivs närmast som ett bedrägeri för att roffa åt sig mer makt och pengar.

– Det fanns inget i pandemiplanen som krävde nedstängningar. Fauci sa först att ”munskydd kommer inte fungera.” Det gjorde de inte. Allt man behövde veta var: ”Här är partikelstorleken på viruset och här är maskens öppningsporer. Det här kommer inte fungera”, förklarar Ron Johnson under intervjun och visar med fingrarna.

– Det kan vara marginellt effektivt, men det var inte något man skulle påtvingat alla i samhället.

Men politikerna stängde alltså ner världen, vilket var helt förödande – för vanliga människor.

– Och så som vi stängde ner ekonomin. Vi stängde ner alla små butiker, men vi lät jättarna vara öppna. Bobby Kennedy skriver i sin bok ”A Letter to Liberals” att en studie från 2021 visar att det skedde en överföring på nästan 4 biljoner dollar av välstånd från medelklassen till Big Tech-sociala mediejättar. Det var de som var ansvarig för narrativet.

– Det är detta som har öppnat mina ögon. Jag har refererat till dem som ”covidkartellen”. Jag pratar om Bidenadministrationen, de federala hälsomyndigheterna, läkemedelsjättarna som har tillfångatagit de federala hälsomyndigheterna samt gammelmedia. ”Big Tech” och ”Big Pharma” tillfångatog även media, fortsätter Ron Johnson.

– De kontrollerade narrativet, och de kontrollerade narrativet på ett sätt som var mycket fördelaktigt för dem själva. Amazon gick jättebra under pandemin. De sociala medieföretagen gick jättebra under pandemin. Varför? För att samhället stängdes ner. Du var tvungen att använda sociala medier. Du var tvungen att använda Big Tech.

Redan i mars 2020, då tuffare virusvariant härjade, hade covid-19 en extremt låg dödlighet på 0,1 procent bland personer under 70 år. Detta enligt en studie från svenska Folkhälsomyndigheten. Myndigheten har nu tagit bort denna artikel från sin hemsida, men den går fortfarande att läsa via Archive.org.krisinformation.se kan man ännu läsa om studien, men länken på Folkhälsomyndighetens egen hemsidan fungerar alltså inte längre.

Klipp från intervjun HÄR.

Läs också: ”Globalistiska rovdjur” bakom covid – ”massiv förmögenhetsöverföring” från skattebetalare till storföretag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program