LARS ENARSSON:
Muslimska brödraskapet har deklarerat att deras mål är att ta över hela världen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Muslimska brödraskapet

Muslimska brödraskapet, den största islamistiska rörelsen i världen idag, grundades av Hasan al-Banna år 1928. De är överlåtna till bekännelsen: ”Allah är vårt mål. Profeten är vår ledare. Koranen är vår lag. Jihad är vår väg. Att få dö för Allah är vårt högsta hopp.”

År 1982, skapade det Muslimska brödraskapet en 12-punkts strategi för att ”etablera en islamsk regering på jorden” – som identifierats som ”Projektet”. Här följer en lista som ingår i ”Projektet” på olika tillvägagångssätt och knep för att genomföra en islamisk erövring av Västvärlden. Den omfattar bl a:

  • Gör Palestinafrågan till en global, avgörande fråga för alla muslimer
  • Gör den totala befrielsen av Palestina från Israel och skapandet av en islamisk stat där till hörnstenen i planen för global islamisk dominans
  • Driv en konstant kampanj för att uppegga muslimernas hat mot judar och förkasta alla diskussioner om försoning och samexistens med dem
  • Skapa jihad-terrorceller i Palestina
  • Länka samman terroraktiviteterna i Palestina med den globala terror-rörelsen
  • Samla in tillräckligt med pengar för att för alltid föreviga och stödja jihad runt om i världen

Hamas skapades fem år senare av det Muslimska brödraskapet. Ungefär samtidigt bildades också al-Qaida. Erdogans parti i Turkiet bygger på samma ideologi som Muslimska brödraskapet. Innan han blev premiärminister dömdes Erdogan till fyra månaders fängelse för att han offentligt citerat en dikt med följande ord: ”Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra hjälmar, minareterna våra bajonetter och de troende våra soldater ….” Erdogan har gjort en politisk karriär i Turkiet som är mycket lik den Hitler gjorde i Tyskland.

Muslimska brödraskapet har deklarerat att deras mål är att ta över hela världen för islam utifrån Gaza.Turkiets premiärminister Receep Erdogan har lagt hela sin tyngd bakom Hamas islamiska världsstrategi.

Eftersom Muslimska Brödraskapets starkaste fäste i Europa är i Sverige så är detta en oerhört viktig fråga som bör belysas och diskuteras!

Se även: https://www.investigativeproject.org/document/687-the-muslim-brotherhood-project

Lars Enarsson
Svensk bibellärare bosatt i Israel

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program