Musk städar ut vänsterextremism från Twitter – hittade garderob full av ”Stay Woke”-tröjor

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Miljardären Elon Musk, som nyligen köpte Twitter, har upptäckt en merch-garderob på företagets högkvarter full av ”Stay Woke”-tröjor, säger han i en film. Samtidigt bekräftar han att det funnits en ojämn spelplan på Twitter, där vänsteråsikter gynnats och lyfts fram. Nu är det slut med det, enligt den nya ägaren.

Elon Musk har börjat städa ut vänsterextremismen på Twitter. Nu har han bland annat hittat en garderob med ”Stay Woke”-tröjor.

”Det är en hel garderob full av tröjor med hashtaggen Woke”, säger han i en film han publicerat.

Sedan lade han upp en bild på en ny tröja med texten ”Stay Work”, fortsätt jobba, som han tycker är mycket bättre.

Samtidigt bekräftar han att det på olika sätt förekommit en kraftig manipulation i den allmänna konversationen på Twitter som gynnat vänsteråsikter.

Men så ska det inte vara i fortsättningen. Musk tänker jämna ut spelplanen.

”Det har varit riktigt illa. Vänsterextrema San Francisco/Berkeley-åsikter har spridits till världen via Twitter. Jag är säker på att detta inte kommer som en överraskning för någon som tittar noga. Twitter förflyttar sig snabbt till att skapa en jämn spelplan. Ingen mer tumme på vågen!”, skriver han i ett inlägg på Twitter på onsdagen.

”Det är objektivt sett så att ’konservativa’ politiska kandidater påverkats mer negativt än ’progressiva’ kandidater. Alla som använder Twitter vet detta. Frågan är helt enkelt i vilken omfattning”, förklarar han i ett annat inlägg.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program