Munskydd plågade barnen – engelsk flicka börjar gråta i tv: ”Ni har förstört våra liv”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den brittiska regeringens brutala covidåtgärder med bland annat mundskyddskrav i klassrum har förstört framtiden för landets barn. Det säger en elev efter att det ovetenskapliga tvånget nu slopats. Flickan blev överlycklig när beskedet kom – men börjar till slut gråta när hon intervjuas i GB News.
– De har bokstavligen förstört våra liv, säger hon.

Det var under onsdagen som den brittiska regeringen meddelade att bland annat covidpass och munskydd avskaffas i England.

Regeringens besked innebär även att munskyddskravet i klassrum tas bort.

Landet skulle därmed kunna bli det första i Europa som avslutar den så kallade pandemin.

Men vad har den brutala covidhanteringen egentligen haft för inverkan på befolkningen?

Efter Boris Johnsons besked intervjuade GB News en elev, som nu är kommentator i tv-kanalen. Hon börjar till slut gråta på grund av det som barn utsatts för under pandemin.

– Jag vet inte om jag kan sluta le när jag pratar, säger Sophie Corcoran. Det som gör mig gladast är att munskydden slopas. Det fanns aldrig några som helst belägg för att använda dem.

– Lärare kunde lägga mer tid på att skälla på oss om munskydd än att lära oss saker. De blyga eleverna längst bak i rummet sa aldrig något. Detta har haft en enormt negativ inverkan på deras skolgång. De var redan livrädda innan och nu är det ännu värre.

Enligt Corcoran har de så kallade ”åtgärderna” förstört barnens liv.

Skadan är enorm och långvarig, betonar hon.

– Den skada de har gjort mot vår generation är ofattbar. Jag såg hela min framtid förstöras, säger Sophie Corcoran och fortsätter:

– Detta gör mig så arg. De har bokstavligen förstört våra liv. Men ingen pratade om det. Jag såg och kände hur hela mitt liv rasade samman på grund av vad den här regeringen utsatte unga människor för. Ingen brydde sig. Inte en enda person har över huvud taget brytt sig om oss barn under den här pandemin. Pandemin är kanske över. Men skadan är redan gjord.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program