”mRNA-tekniken är en styggelse”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv

Man måste vara en ”absolut imbecil” vid det här laget för att inte förstå vad det så kallade covidvaccinet gjort mot människor. Det säger journalisten Del Bigtree i ett nytt program av The HighWire. Det är mRNA-tekniken som är farlig, påstår han.

mRNA-tekniken som användes i de så kallade covidvaccinen är en ”styggelse”. Det säger journalisten Del Bigtree, som länge granskat ”vacccinet” och vetenskapen bakom.

Enligt Bigtree är det inte det potentiellt giftiga spikproteinet som är problemet, utan själva plattformen. Detta klargjorde en forskare för honom.

– Det är inte spikproteinet i vaccinet som är problemet, det är den här plattformen, mRNA-teknikplattformen, säger han i ett nytt program.

Sprutan stannar nämligen inte i armen där människor får den. Främmande protein sprids i kroppen, varpå kroppen attackerar det där det hamnar. Kroppens immunfärsvar är utformat för att attackera celler med främmande protein. Det är vad som händer. Om det hamnar i hjärtat, attackeras hjärtat. Om det hamnar i hjärnan, attackeras hjärnan.

– Det är ditt eget immunförsvar som attackerar hjärtat eftersom vaccinet placerade ett främmande protein där, fortsätter han. Den här tekniken levererar främmande proteiner till dina organ och det kommer få dig dödad. Den här tekniken är en styggelse och det är chockerande att någon sitter och säger att ”vi har ingen aning om varför det finns en ökning av hjärtinfarkter bland barn”. Du måste vara en absolut imbecil för att göra det uttalandet just nu.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program