Moderaterna kräver covidpass – jämförs med diktatur

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Moderaterna kräver nu på nytt att regeringen förbereder för covidpass i Sverige, uppger SR Ekot. Detta trots att smittan är låg och få personer ligger på IVA. De så kallade vaccinen stoppar inte ens covid-19 från att spridas. ”Det är dags att regeringen ökar takten, sätter fart på testningen, får vaccinpassen på plats och säkrar att landet kan hållas öppet”, skriver partiet på Twitter.

Sverige har en liten smittspridning av covid-19 jämfört med förra året.

Trots det hetsar nu Moderaterna för covidpass.

Samtidigt kräver partiet att dubbelvaccinerade återigen ska testa sig vid symtom, en rekommendation som togs bort den 1 november.

Moderaterna har även tidigare krävt covidpass i Sverige.

Men eftersom smittspridningen är så låg vill man nu införa passet för att få fler att ta det så kallade vaccinet, som är så dåligt att effekten avtar redan efter några månader. Dessutom kan substansen leda till allvarliga biverkningar.

Inte ens vaccin-aposteln Bill Gates tycker vaccinet skyddar mot infektion.

”Nu handlar det i stället om att locka ovaccinerade att vaccinera sig”, uppger SR om Moderaternas krav på vaccinationsbevis i landet.

– Coronapassen har den stora fördelen att då slipper man stänga ner verksamheter, om smittspridningen ökar. För då vet man att det är vaccinerade som kommer till restauranger och evenemang. Dessutom skulle många som inte vaccinerat sig gå och vaccinera sig, säger Moderatledaren Ulf Kristersson till Sveriges Radio.

I sociala medier väcker Moderaternas krav på covidpass starka reaktioner. Partiet jämförs bland annat Hitlertyskland.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program