”Min cellproduktion är skadad” – säger vaccinet förstört hans liv, inleder rättsprocess

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den tidigare investbankiren Pascal Najadi säger till Swebbtv Nyheter att han inlett rättsliga processer sedan han skadats av det så kallade ”vaccinet”. Han skräder inte orden när han beskriver hur covid hanterades av ansvariga makthavare och läkemedelsindustrin. Covidvaccinet är ett militärt biovapen, hävdar han.
– Injektionssubstansen, som jag kallar det, biovapnet, har beställts av det amerikanska försvarsdepartementet, säger Pascal Najadi i Swebbtv.

Swebbtv Nyheter har intervjuat den schweiziske tidigare bankiren Pascal Najadi, som inlett en rättslig process mot Schweiz förbundspresident för landets covidpolitik samt mot vaccinjätten Pfizer, efter att han skadats av det så kallade covidvaccinet.

Vad som kommer hända är ännu oklart.

Covidpolitiken bedrevs på falska grunder, enligt Najadi.

Han har själv tagit tre doser av ”vaccinet” mot covid, och drabbats av hälsoproblem.

För Swebbtv Nyheter beskriver han vad blodproverna nu visat.

– De preliminära resultaten är, måste jag erkänna, inte bra, säger han. De har analyserat cellerna. Deras slutsats är att mina celler är skadade. Cellproduktionen är skadad. Jag har inte tillräckligt med syreproduktion i kroppen. Syre är viktigt för att ”motorn” ska fungera och för att kunna tänka. Jag kan förlora 25 år av min livslängd, säger de. Detta är den första bekräftade diagnosen. Det kallas autoimmun sjukdom eftersom biovapnet ständigt angriper mitt immunförsvar, som reagerar men inte vet varför det slåss. Så det tar energi hela dagen.

Enligt Najadi var det USA:s försvarsdepartement som beställde det så kallade vaccinet.

– Detta är känt genom Elon Musks Twitter-filer. Informationen är offentlig. Dokumenten är tydliga. Injektionssubstansen, som jag kallar det, biovapnet, har beställts av det amerikanska försvarsdepartementet.

– Det är ett folkmord. Jag kan inte kalla det något annat. Världshälsoorganisationen, WHO, är en mycket stor ansvarig faktor i denna mördarmaskin. Fem miljarder människor har injicerats med detta oprövade, ocertifierade biovapen. Så det kan inte heta Världshälsoorganisationen. Det är Världsmordorganisationen, anser Pascal Najadi.

Kan du utveckla vad du menar du med biovapen?

– Det beställdes av försvarsdepartementet som ett försvarsämne mot biovapenattacker. Varför skulle militären beställa substansen? Det borde ha varit ett universitet eller ett företag som kom på formeln. Men det beställdes, vilket är fakta, av det amerikanska försvarsdepartementet.

Pascal Najadi har ett budskap till svenska folket:

– Vänligen informera er, stoppa uppdelningen av vaccinerade och ovaccinerade, vi är alla människor. Håll er starka och enade vid kris, så kommer mänskligheten bli fri.

Se också en annan intervju med Pascal Najadi som läkaren Peter McCullough spridit på Twitter. Se ytterligare en längre intervju med honom HÄR.

Se Swebbtvs intervju nedan:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program