MIKAEL WILLGERT:
Ukraina och Gaza är inte våra krig! Vårt krig handlar om Sverige och Sveriges framtid.

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vi har utan närmare diskussion förts in i ett krig mot Ryssland. Man säger att Ukraina strider för Sverige. Vi skickar vapen och andra tillgångar till ett värde av 40 miljarder kronor.

The Guardian rapporterade nyligen om en europeisk opinionsundersökning där bara en av tio tillfrågade tror på ukrainsk seger. Sverige är ett av länderna som är mest optimistiskt till Ukrainas seger. Sverige är även det land där flest svarar att Europa måste fortsätta hjälpa Ukraina att ta tillbaka ockuperade områden.

Men Ukrainakriget är inte vårt krig. Det är de internationella finansintressenas krig.

Vårt krig handlar om att återskapa Sverige ur det kaos som har skapats genom massmigrationen. Hur Sverige ska bli ett fungerande land igen. Decennier av misslyckad migrationspolitik och integrationspolitik har nu kommit till vägs ände. Vi måste hitta en fungerande väg framåt byggd på realism och en vision som leder till framgång, sammanhållning och självförtroende. Som bygger på det gamla Sveriges traditioner och ursprung kombinerat med de möjligheter och utmaningar som ges av den situation som Sverige befinner sig i idag.

Sverige kommer aldrig att bli som förr. Men Sverige kan utvecklas och bli en framgång där det gamla utgör en grund för att bygga något nytt som passar i den värld vi lever i nu.

Om vi inte agerar klokt går Sverige mot kaos, stora interna konflikter och ekonomiska problem. Sverige kan också dras in i internationella konflikter där vi tappar kontrollen över utvecklingen med mänskliga och ekonomiska tragedier som följd.

Kriget i Gaza är inte heller vårt krig. Stora immigrerade grupper förflyttar vårt fokus från Sveriges problem för att vi ska ta ställning i kriget. Motsättningar uppstår mellan personer som annars har haft ett gemensamt intresse i Sveriges framtid. Allt medan utländska intressen flyttar fram positionerna i Sverige genom infiltration och kriminalitet.

Detta är destruktivt. Vi måste hålla fokus på Sverige. Den opinionsbildning vi på Swebbtv arbetar med handlar om Sveriges framtid och våra beslut. Vi ska inte skicka pengar till Gaza för att stödja terrorism. Vi ska inte skicka våra vapen och pengar till ett krig i Ukraina som inte handlar om Sverige och som inte kan vinnas.

Vi försöker med små medel och personligt engagemang utkämpa kampen mot dem som vill ta ifrån oss våra resurser och vårt land. Det är en Davids kamp emot Goliat.

Vi kommer att fortsätta denna kamp och vi kommer inte låta oss stoppas av personer som sår misstänksamhet mot oss som arbetar för Sveriges framtid. De får fortsätta sina krig någon annan stans medan vi fortsätter kampen för vårt land.

Mikael Willgert
Chefredaktör, Swebbtv

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program